Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
pocujte babeny neviete mi dat link kde by bolo vysvetlene ako pracovat stou floristickou paskov ak chcem s kvetou konarik,sedim tu uz hodinu a neak nemozem nic najst
@pristela @akme maliny+slahackovobielocokoladovy krem, niektora z bab mi tu minuly tyzden narobila chutky, dakujem 😀
@lusil2005 dakujem dodatocne za recept na mramorovy korpus, mm sa ho nevie dojest 😀
kocky, neviem, ci som to nasla u vas alebo niekde na nete, ale na tejto stranke su super kremy http://bulik.buresovi.cz/articles.php?article_id=5
robila som ten alzirsky a orechovo kavovy korpus, no nebicko v papuli 😵 😵 😵
babule ja uz sem nemozem chodit...sak ja tu len slintaaam 😝 😅 😀 😀
naaadherneee torticky, vsetky do jednej 🙂 🙂 🙂 ja idem teraz piect dve male lienocky pre dvojicky, tak sa uz vytesujem 🙂 som dnes nakupila v ikei misky, a v tortomanii som si spravila radost za skoro 40€ 😅 mm je na pokraji rozvodu 😝 😀 ale spravila som mu puding, tak to rozdychal 😀 😀 😀
babulky, chcem si kupit este nejake dobre kliestiky, ake si mam kupit a kde? nehodite mi sem nejake linky na kliestiky s ktorymi ste spokojne? by som chcela, aby mi take bud vlnovky robili alebo take osmicky 😕 😒
holky ja sa tak tesim na zajtra 😀 zajtra uz mozem zacat vypekat korpusy a modelovat šteniatka-teda zas budem nadavat, ale ted mam abstak, a mam zakazane co i len na múku pozrieť 😀 😀
@rogerka dakujem za super inspiraciu ja som akurat rozmyslala nad kremami robim dokola tie iste tak urcite vyskusam na mojej rodine 🙂 nedelu su hody tak budeme vypekat
@dadka212 aj ja sa pripajam k holkam, si zlata, ze to pre nas robis 🙂
Krasne rano baby, dnes mi muzik doniesol kavicku do postele,ze ked malinky este spinka ,nech nemusim vstavat,lebo vnoci do pol 12 skakal nam v posteli 😖 , babeny a mam pre vas hned otazku zcoho modelujete postavicky??? ,ja som doteraz z MMF ale sa mi zda ze uz by som skusila aj nieco ine
@dadka212 dadi odfod nam tie veci daj sem foto a ja ti hned poviem co som objednala 🙂 podla mna kazda si hned spomenie

@bzucinka2 no to je perfektne. tesiiiim sa na to 😀