Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ináč robím srdiečko do 2 kg pre jednu výnimočnú 16 r. slečnu a chce tam puding. krém a marhule a kiwi a hrušky a na vrch meno a kvety a 16 a ešte niečo - ale neviem čo 😅 😅 😅
@katrin21 tento mam odskusany a je fakt dobry. praveze vobec nie je obyc. Ani ja sice pudingove nerobim ale tiez tam mas vela mlieka na puding. viem ze ked som robila s pudingom tak na pol litra mlieka isli dva pudingy.
@anibas praveze nie je komplikovany len sa tak tvari. asi ho urobim cez vikend.
@pristela no hod dinosaura. a musi byt havino nemoze byt dinosarurus. vsak zviera ako zviera 😅
tiez ma napadla ta smotanova. to sa hodi asi viac ako zlta
Já jsem takovou barvu ještě nedělala, tak nevím poraďte. Nebo jak na tu skořicovou, to vůbec netuším 😒
kočky dnes idem posielať, mám pobalené, tak dúfam prestane pršať lebo idem pešo 😝

@katrin21 ja nemám dobré skúsenosti so Zlatým klasom - tiež mi tečie - používam iba klasický dr. oetker a 250 ml mlieka