Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia114 nieee jogurt ovocny. ja davam dobry tata. je taky husty, smotanovy. a neboj, bude to huste jak slak. ked sa ti to bude zdat moc riedke po pridani stuzovaca, daj to na 5-10 min do chladnicky a az potom s tym pln. dlhsie to nenechavaj pred plnenim v chladnicke, nech ti to neztuhne moc.
jeemine, kto to tu pýtal ten tvarohovy krem ?? ja nevedela ze mam , ale ted si idem odpisovat lusil recept a aho ho na celu stranu napis 😅
chuti ako pribinacik-skoro
500g tvarohu vymiesat s krystal cukrom a vanilin.cukrom podla chuti. Vyslahat slahacku pridat k tvarohu, pridat 1pochutkovu smotanu. 1 praskovu zelatinu /dr.oetker/ pripravit podla navodu.
Do zelatiny pridat asi 1/3 kremu, zmiesat a potom vysypat do zvysneho kremu
ahojte žienky...chcela by som nejaky rychlokurz na tieto torticky, kto ste z Prešova a okolia a boli by ste ochotné, prosím ozvite sa mi...samozrejme nechcem to zadarmo 🙂 mne by to stacilo prkrat vidiet ako sa take torty tvoria 🙂 učím sa rýchlo🙂
@danciacik napr. tu to maju http://www.formicky.sk/formicky/eshop/12-1-Hmot.... je to ako poleva zaraba sa prasok s vodou. Ja sa akosik vajec nebojim surovych lebo rovnako sa moze zaniest salmonela aj ked chytim nakazene vajce a potom pernicek ved pri peceni to ide jedno z druhym a neviem si predstavit take sterilne podmienky abysom sa tomu vyhla 😝
já marcipán naprosto miluju, a ačkoliv péct celkem umím, tak do marcipánu jsem se ještě nepustila. Trochu se toho bojím, ale asi brzy neodolám a vyzkouším 🙂))

@dm1 ja mam tento rada preto, ze ziadne slahanie bielkov s cukrom a tak. proste to vsetko naraz hodim do miesica, a miesim 😀