Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Prosim vas nemate niekto inspiracie na malovanu tortu kde su stromy a travicka, kvietky a tak?
Pridávam asi moju poslednú tortu ☹ pokazila sa mi rúra a majitelia bytu pretože som v podnájme su žgrloši čo len berú 😠 som zvedavá ako zruším všetky objednávky čo mám do konca novembra 😖 a do kelu strašne som naštvatá budú mi tie peniažky za torty veľmi chýbat ☹
Tento námet na tortu mám z internetu .Veľmi sa mi páčila a dúfam že majitel originálu sa nepohnevá 😉
babky ja idem robiť choppra, ale že vymodelovaného na torte. tak som zvedavá, ako ho urobím... 😝 😝 😝 Asi budem musieť urobiť konštrukciu z drôto. Kočky ak máte linky, poprosímmm 😕 😕 😕
a pravdu mate s tym povazskym cukorm je to des aj ked to davam do cesta tak tie hrudy sa tazko so zltkom spajaju 😠
@pristela oblátku som dávala iba na maslo, bo som robila salkový krém a bála som sa, aby sa mi nerozmočila alebo nepresvitala..ale zistila som ,že nieje oblátka ako oblátka...raz som robila bráškovi a tá bola úplne super, bola presne taká istá aj na druhý deň ako keď som ju tam dala...teraz mám tušim nejakú tenšiu 😅
ahojte kocky, chcela by som vas poprosit o radu, chystam sa robit svoju prvu tortu, tak sa chcem spytat, tie co robite marcipan z marshmallow, ak ten ruzovy cukor neumyjem, tak mam z toho ruzovu hmotu?nemusim pouzivat farbu? alebo to nebude pekne?dakujem velmi pekne
@bzucinka2 ach jaj ,teraz odyšiel plynár a že to je veľmi starý typ a treba menit lebo nás len ohrozuje ☹ Majitelia su taký že jedným uchom dnu druhým von a tvária sa že ponúkajú palác 😠 no dnes som pritvrdila že radšej sa stahujem s deckami a najdem si niečo ža čo ked platím mám aj základné veci. Tak mám príslub že do týždna ho vymenia.Som zvedavá...
@katulkaaaaaa
@mailli
@alenv dakujem vám kočky,moc ma to potešilo,dnes mám taký blbec den,tak som rada že sa páči🙂

@katrin21 já obaluju karton nebo sádrokarton, dám papír a na to dám celofán. Zatím mi někdo i vrátil a bylo to nepoškozené. Ani ten celofán se neprořezal