Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kočky, idem si objednať prachové farby, na začiatok len nejaké 2-3 odtiene - ktoré najviac využijem?
@zlatat ta je suprova ako si robila tu maslu?
jaaj babulky, moja mala si povedala ze si prosi na narodeniny princezne na torte, a 4 takze sa hram s princeznami, uz mam popolusku a snehulienku este ma caka ruzenka a kraska 😅
@yamahafazer super motorka 😵
ďakujem holky za pochvalu 😅
@yamahafazer robila som ju podľa tohto videa:
@katrin21
@jakelina ja som raz pýtala od znameho podlozku späť a on ked som ho s nou otravovala mesiac v kuse, doniesol mi ju a, že keby vedel , že tam je zabaleny len karton, tak sa mi na nu... 😀 no ale ludia to neberu ze tam je tvrdeny karton , ktory je tazko dostat 😠
@ikula2 potiahla som tortu MMF oplatku som potrela z rubu tenkou vrstvou obycajneho masla a nacapila 😉 vypada to byt ta tvrdsia, hrubsia oplatka tak snad sa nezvlni, a objednavala som si ju u @dm1 😀 😀 😀
@dm1 si poklad!
@katy1979 , že pride po nu chlap, tak by to amlo byt v pohode, ten bude ticho 😝
@dajna11 jeeeej ta je naaaaaaaaaaaaaaadherna
blee, to babo 😕 tiez som to nedopozerala do konca 😖 inak vsimli ste si kolko korpusu a len jeden krat tenka plnka? a ja sa tu trapim s rozrezavam a plnením 😉
ˇfuj, to video je otrasne, uz som to tusim videla, hroza !
@mizulienka krásnučká.....
@yamahafazer dolný a spodný lem sú len stočené dva valčeky a steny "košíka" je patchwork, košíkový vzor 🙂, najprv som chcela vypletať ručne, ale narobila som sa s tými klbkami, tak som najoniec iba otláčala

no nejako mi to zblo a nepridalo slanú tortu ... moju prvú na objednávku