Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anavila su na to obchodiky na nete naj skusenosti mam peceniehrou.sk alebo pecenieskamkou.sk...najdes tam vsetko gelove farby,kostice,vykrajovacky 🙂
@yamahafazer @miciatko @zuba a neviem ktora ste este z okolia TN sup sup sa nahlasit na stretko kamka uz ma termin 26.11!
kočenky, má byť nejaké tvorivé stretnutie aj u nás v PE zamerané na prácu s čokoládou. Má to byť 5.11. a cena asi 15 eur, nič bližšie zatiaľ neviem, ak zistím, oznámim vám to 😅
@akme tu https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/y1hn/sa... a na FB u kamky
baby kamka mi pisala ze ci by som na stretku nepredvadzala tvorbu postaviciek a sugarveilu 😝 😔 . Ja tremistka ako hovado by som z psa urobila isto mimozenstana 😅 . neviem co jej mam napisat ako to slusne zamietnut 😝 🤐
@akme jezis to co som ti hodila za odkaz 😀 http://www.tortyodmamy.sk/stretnutie-v-trencine...
@dm1 😀 😀 tak s tymto obrazom pojdem dnes asi spat 😀 hlavne ze mas prsty cele bolo by ich skoda. a to ma nenapadlo ze ma maco nastval ale ked som ho robila tiez som ho tyrala a bavilo ma to 😅
a neda sa ze tam akurat ukazes ako sa sugarveil robi a so sebou si prinesies uz take sprave uschnute aby sa s tym dalo robit?
a to v tom trencine by si mala robit?
zeby som zacala hladat babysiterku?
@alenv no to mas pravdu s tymi cukrarkami, no snad to tak robia len tie skor narodene, ktore v tom ziju este stale a stale sa im to paci, ja sa praveze stretavam s tym, ze starsim sa lubi len ta stara klasika s kremom ozdobena 😕 u nas ked taku tortu dostaneme ide hned psom 😝 uz ani moj ich nechce a to skor zjedol aj taku 😝
@pipka- dakujeeem si zlata 😉 na tu dalmatinsku som dostala predlohu od holky, bolo na nej ine pismo aj havovia inak, ale bola nadherna , taka cista nepreplacana 😉 to pismo , ano urobila som tenunkeho hadika a pisala s nim ,a kurat som sa radila s mojim ako sa pise ktore pismenko pisaným 😀 bo ja pisanym pisat neviem 🤐

@monika76 - je krásna, pokračovať =) @dm1 ja som si tiež s patworkom zažila svoje, teraz mi to ide v pohode. . Najhoršie na tom bolo, že keď sa mi to už nejako podarilo vykrojiť, sa mi to polámala=( @adrianai - krása @yamahafazer - úžasná, ten motorkár waw!
@dajna11 joj toto mi nerobte. skoro sm odpadla! 🙂 krásna torta, no najkrajší je ten chlapček 🙂
@bzucinka2 perfektné