Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@reruna Reni prosím ťa ak by u vas mali tie karamelove marshmall a velmi pekne poprosím, budem poslúchat a umyvat si kazdy den zuby nekupila by si mi ? mozu byt chutnee, ja to len pre nas nie na torticky, sliny mi tu tecu 😅 by som ti kačky jasne ze poslala a dala by som prazsku adresu kedze si tusin z ciech 😉 ja byvam v takom meste 😠 u nas uz nemaju ani tie rubino , sakra
@pristela jasně, až je budou mít, tak na tebe budu myslet, teď mám doma jenom tenhle jeden sáček, co jsem nafotila a ty nedám 😀 fakt jsou dobré i jen tak. Tak já ti pak napíšu do IP, ale kdy to bude netuším, zatím jsem je tam viděla asi 2X za minulé 4 měsíce..... to je jak s těmi amerikánci, taky jsou jen občas.....
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=3&albu... toto jsou cukrářské věci na objednávku a toto jsou bez obědnávky http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=3&albu...
jsou tam suprový ceny, já si asi budu něco objednávat a kdyby jste chtěli i něco vy ze Slovenska, tak mě napadlo kvůli poštovnýmu, že bych si to poslala na sebe a pak jedné osobe na Slovensko a ta by to rozposlala po ostatních 🙂 ale je to jen nápad, tak pokud se vám to bude zdát jako blbost, tak zapomeňte, že ste to četli 🙂
babulkyyyy, prosim pomoooc 😲 😀
na buducu sobotu mam kamoske spravit tortu na krstiny, ale ja nemam formu na to babatko , nemate nejake tipy na torticky krstinove bez babatka? 😕
dakujeeem
ahojte babulky. Aké číslo drôtiku používate na kvietky? Snažím sa urobiť tú orchideu a nejak sa mi nedarí. Dávam každý lístok zvllášť na drôtik 😒
@pipka no ja som nasla bez babetka len taketo...a co keby si skusila babetko vymodelovat?co keby ti nejaka kocka pri tebe babetko vymodelovala a by si si pren zasla?si z okresu ba tam vas je 🙂
@vecernicci ja som robila z mmf nafarbila som pri topeny cukrikov na cerveno ale bolo to skor ruzove...tak som po povrchu potrela cervenou s alkoholom 🙂 alkohol vyprcha a ostane krasne cervena
@katulkaaaaaa jeeej to je super, dakujeeem. No mozem si aj zajst pre babatko, mozem si ho ist aj do obchodu kupit 😅 🙂 ale chcela som nieco take, kde by proste babatko nebolo....sak nemusi byt na kazdej krstinovej, nie 😕 😀 ani moje decka nemali...aaa prezili 😀
kamoska akoze chcela s babatkom,, ale ze ked nebude, nevadi 😉
@ikula2 aaaaano, mas pravdu, topanocky postacia 😉 dakujem 😉
s topanockami tu nemate nejake v zalohe? 😕 😎 vy tu mate vsetko totiz 😀
@pipka pockaj mrknem...mne sa tie babetka na tych krstinovych najviac pacia,ja mam odlozenu malickeho ,,simonka " 🙂

dievčatá - tortičky popozerané - zajtra vás snáď aj prečítam - deti budú písať D.ú. 😀 😀 😀 😀
foto pridám neskôr - nenačívajú sa 😠 😠