Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja aj maly mame alergiu na mlieko a na narodeniny som mu robila traseny mandarinkovy krem a pouzila som sojovu smotanu.Nie je taky pevny ako z klas.smotany,ale bol v posch.torte a v poho.Je to ale poriadne drahe,tak na to upozorni zakaznicku,ale ak maju tento problem tak o tom bude vediet.Pouzila som dve 220 ml a bolo to 5 Eur.Krem bol vyborny.Pozor, rastl.slahacka obsahuje mliecnu bielkovinu a ak ma maly tento problem tak ju nemôze.Co sa tyka masla,tak ja pouzivam Alsan, je to z palmoveho tuku, cisty rastll.produkt,kupuje sa v bio potravinach,250 g tu u nas stoji 2,50.
@daducha jeej si zlata, dakujem velmi pekne za infosky 🙂
@daducha a keby som chcela robit iba pudingovy so sojovym mliekom a do toho horku cokoladu a to ich maslo, to by sa tiez dalo nie? pani vravela, ze oni este nikdy smotanu nejedli, ze radsej by sa chcela tomu vyhnut.
@dm1 tak budes predvadzat postavicky?super
a o kolkej asi mas v plane ist aby si tam na tu 9 bola aby som si prisposobila vlak alebo autobus.Diki
ja sa chcem naucit kvetinky tak si zoberiem hlavne take pomocky a ked mi budu dratiky chybat daju sa dufam kupit tam ked tam budu aj vselico predavat
@vecernicci jej to je super navod takto alobal pouzit,ale teraz to nebudem potrebovat lebo ta postel je hladka hneda koza nie pokrcena,ale navod si ukladam 😉
super tak sa tam viacere stretneme 🙂 dufam,ze vas spoznam aj ked budu menovky ja to zabudam tie mena 😅
baby a ta snehova hmota na medovnicky kolko vydrzi v chladnicke?
@daducha pani napisala, ze do plnky pouziva palmarin, myslis, ze to v pohode stuhne ako maslo? moze to ist do plnky? dakujem 🙂)
jej vam v dobrom zavidim to stretko, nebude nejake stretnutie aj tu v okoli BA dievcence?
kočky, prosím vás, nemá niekto vyskúšaný recept na orechovo - kávovú tortu?
@jakelina no ja som ju hned zaregistrovala...tiež každý cche len pre deti 😀 😀 ale teraz brat že by cchel velký kamion pre jednu kočku...to som zamietla že sa nemám do patku kedy s tým hrajkať,tak že nejakú kvetovu...toto je super...len neviem či poschodovu by chceli...a ani ju nemám kde mať v chladničke 😀 😀 😀 ved uvidíme.
@mizulienka mňa čaká v piatok samostatná futbalak, zo šľahačky a ani nemám čas aby ztuhla, celý štrvtok nie som doma - zapichnem do nej slamku, a bude taká 4/5 a dole dám trávu 😉 😉
@anibas ved ja by som tiez urobila taku 3/4 ale ona mi poslala obrazok samostatnej celej futbalky a ze uplne presne taku istu...myslis, zeby si vsimla, ze bude iba 3/4??? 😀 😀 😀 😕
mozno jej navrhnem, ze mam cas iba taku 3/4 😝 😝
juj ale mám na foto čierne ruky..to nemám špinavé,pozor!!!ja sa umývam 😀 😀 😀 to je od fialovej gelovky 😀 😀

@lucula73 Luci dakujem 🙂 krasne ti vysla ta tvoja 🙂