Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas oki dakujem velmi pekne za rady 🙂
Kočky ani neviete ako ste mi padli do rany téma futbal nespím už celý týždeň na víkend mám futbalku a bojím ...
a ešte prosím o radu nemáte niektorá recept na špice likérové a ovocné???
ahojte 🙂
babulky,prosim Vas,niektora z Vas tu kedysi davala link na video,ako jedna pani tam robila tortu Sponge Boba. neviem to najst,prosim Vas,nema to niektora ulozene?
DAKUJEEEEM 🙂
@anibas ako ze drotikova? ty si najprv udrotikovala psa a potom obalila do hmoty? boze moj, kedy sa ja toto vsetko naucim 😕 😕 😕
@anibas v tom soku som zabudla napisat, ze ten pes je uplne suprovy
@anibas tak ten je úžasnej, jako živej 🙂 😉
@zlatat Zlatka ty pecies aj bezlepkove torty, prosim mohla by si mi hodit nejaky osvedceny recept na korpus? dakujem moc 😉
@anibas uzastne!!!
@mizulienka drotiky sú cez nohy a telo a kúsok v hlave
@pristela
Tak tomu rikam nahoda..dodnes jsem si tu jen s myma detma chodila koukat jako do kina na Vase prispevky a obrazky a ted na mne vypadne primo idelani dort..
Jdu si sem pro radu...
Bohuzel o takovych dortech, jako jsou tady se nam muze v Italii jen zdat..jsou tu jen klasiky ..max. ruzicka z jedleho papiru..
Moje dcerka bude mit 12 let, potrebovala bych poradit jaky dort bych mohla udelat ja..ale nemam dostupny material..jen ten zakladni a marcipanovy preparat a cukrovy platek na rozvaleni...mam jen zatim krabicky koupene, nezkoumala jsem, jak se pripravuje...
Tato tekvice by se mi hodila, protoze oslava bude spojena s Halloween party takze JA urcite zajem mam a veliky. dekuju..
Jinak bych poprosila o dalsi typy (potrebuju tak 3 dorty) ☹ ...popr. jak vymodelovat kralicka..
Dekuju moc vsem
@jakelina dalsia uctovnicka???? 😀 😀 😀 tu nas je teda vazne dost! 😀
@mizulienka juj uplne ta chapem moja, ja tiez robim prvu loptu v zivote na nedelu. ma byt na stvorcovej torte postavena, ale tiez tak do 3/4. a mam z toh ostres!!!!

@reruna až bude kurz pro trochu pokročilejší tak se domluvíme a pojedem. Já jsem už viděla i kurzy co by nebyly tak daleko, ale bylo to na dva dny i se spaním a já kojím, tak to jsem nemohla jet 😒