Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka dík za postrehy, asi ho odmietnem robiť a ostanem pri tých mojich autíčkach 😀
@mizulienka zo 6
Našla jsem krásné vánoční zdobení na muffiny http://cakepicturegallery.com/v/christmas-cake-...
@mizulienka hodím si to do překladače kliknu si na forum, pak zdobení dortů a postupy na figurky a tam je pak seznam postaviček, ale je to přeložený tak halabala, chce to študovat 😀
@mizulienka http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/6806... ,ještě pohledám
baby vy kedy stihate aj piect? 😕 clovek je 2 dni bez netu a uz je tu hotovy roman 😅
@mizulienka dakujem za tie gitarove inspiracie, tiez sa mi hodia 😉
@jakelina ta tvoja narodeninova sa mi paci viac, nadherna je, teda bola 😵
@mariann2 ja mam na orechovo-kavovu bohusov nastavovany piskot, robila som z 5 vajec, cca 30g orechov namiesto muky a 2cl mletej kavy, k tomu alzirsky krem a zalizovali sme sa az za usami 😵 dokonca som dostala pochvalu od samotnej oslavenkyne-cukrarky 😅
Ahojte.Chcem sa opytať z čoho tvarujete prsia ,z punčoviny?,A ked nemám nič zvyšne ,tak z čoho??.Dakujem.
@katy1979 kupis si yogi cajik v obchodiku so sypanymi cajmi. je to zmes skorice, hrebicku, fenyklu, pomarancovu koru, zazvor a biele korenie... preto to vonia ako medovnicky. pripravuje sa tak ze na 0,5 litra vody das 2-3 cajove lyzicky yogi caju a povaris 10 minut. potom pridas 1-2 lyzicky cierneho caju a 0,5 litra mlieka, a nechas zovriet. hned ako zacne vriet odstavis a nechas este 5 minut luhovat. potom zcedis, a osladis trstinovym cukrom alebo medom. je to strasna dobrota!
@janulienka1 ja z puncoviny. ked nemam zvysne, upeciem si korpus na puncovinu 😅 ale viem ze baby ich niektore pecu v miskach.
@janulienka1 ja peciem v miskach + co obrezem na bokoch srdca do obla tak to dam na puncovinu aby som zahladila nerovnosti
baby ja po dlhej dobe peciem mramorovy korpus a teda ma to nebavi to lyzicovanie 😝
@lusil2005 😀 😀 😀 vidis mozno 😀 . Uz som ho fakt dlho nepiekla dufam ze sa podari 😕
baby kamka pise ze ide do TN omrknut priestory tak donesie aj tovar ak nieco chcete. ja som od nej pozerala veci a chcela som len smarflex aj velvet aj flover a tie snehove vlocky. inak tam nema veru nic lacnejsie alebo lepsie ako tu u nas. tu hmotu by som ale rada zobrala od moniky ak mi odpise teda 😒
Baby z BA a okolia, nechcete sa pridat k objednavke na ten sedemkilovy velvet od Moniky? Usetrime na postovnom...
@vlada111 nikde jsem nic nenašla, jedině fotku buldočka a zkusit to podle tohodle postupu, vždyť to má taky takový spláclý čumák 🙂 😉 http://dorty.artmama.cz/postup-na-pekineze
lucula73 díky moc§ je tam toho veľa

@eliska22 ja robim leziaceho, ale vravim, ze mam zmiesanu hmotu a vobec to nechce schnut a nejak neviem, co tomukonovi chyba 🙂
ked chcu na zadnych tak to jedine, zesi ho uroibs dost dopredu, ze bude mat cas preschnut a asi vystuzit riadne.