Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka a nechces objednat pre vsetky a rozdelime si postovne?
@lusil2005 to by nebol zly napad ale ja si to idem dat poslat k nasim na vychod, aby som nemusela tahat so sebou hmotu, lebo aj tam budem piect 😉
@mizulienka jaaaaj tak to nic 🙂 my to chceme dostat sem do BA 😝
dievcata, zase som tu 😀
o mesiac mame stretavku zo strednej a mam/chcem upiect torticku. Nejake napady, co sa hodi ?
@lusil2005 pockaj ale dokedy ma tu akciu? myslis, zeby to prislo do konca tyzdna?lebo dovtedy som tu....
@mizulienka do piatku je akcia. keby sme to objednali zajtra hned rano, stihne to prist. smartflex posiela kurierom...
@mizulienka aj ked - kurierom neposiela na dobierku, takze kym jej pridu peniazky a tak... no neviem 🤐
@lusil2005 ja sa len obavam, aby prisiel do piatku, inac v pohode mozem zobrat....a ako by som vam to priniesla, ked nemam faro? alebo by zobral do prace muz a vy by ste si to tam vyzdvihli?
@lusil2005 no ved prave, ze kym pridu peniaze a ked to neposle zajtra, tak buduci tyzdne uz nebudem doma....hmm asi si to radsej poslem k nasim 😒
@mizulienka jj jasne. radsej to neriskuj 😉
inac baby - ja neviem co ludia na tom marcipane vidia... podla mna chut nic moc 🤐
@lusil2005 skoda, nabuduce, ked budem objednavat dam vediet a mozme si spolu 😉
@mizulienka jasneee, daj vediet.
@mia114 krasna torta

@dm1 ja som asi debo čo sa týka toho nad parou a ako vieš že je ušlahaný od teploty hustoty je napenený??? 😕 😕 😕 😕 😕