Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte,
prosim Vas tie "drotiky" co na niektorych tortach su zapichnute a na nich ozdoby, to su obycajne drotiky napr. z kvetinarstva alebo co na to pouzit? dakujem 😉
@tamichloe dakujem 😵
@vlada111 moja ten pes bol imrovizacia od rozklepnutia vajicok az po zapalenie sviecok 😅 ... ale moc dakujem... 😵
@vecernicci juj veru bola 😵 😀 uplne zlata, vykrik do tmy ze havoooooo 😀 😀 😀
vsetkym moc dakujem za like 😵 ... moc si to od vas cenim... 😵
len tak na rýchlo pridávam tohot týždňove výtovri a idem oslavovať Šimonkove meninky inak pekný večer prajem večer vás prelistujem
Ďakujem Vám všetkým za like,ďakujem moc 😉 ,potešilo to a posunulo-nakoplo vpred,díky moc
Dievčence,chcela by som skúsiť orchideu,ešte nikdy som ju neskúšala 😅 ,máte niektorá z vás overený postup alebo link??Ďakujem 🙂
@janulkamartinko jani co hrozna???ved je nadherna!!!zo sestry si nic nerob 😉
velmi pekne ďakujem za všetky like 😵 😵 😵 velmi si to od Vás cením 🙂
babulky aj ja vam vsetkym dakujem za liky!!!! od vas ma to tesi dvojnasobne lebo ma pochvalia take sikulky - moje ucitelky!!! 😅
@broucek2 tiez som netusila ako to zvladnem, nakoniec to odniesol moj spanok 😅 ale uz som si na hodinku zdriemla, byt som dala znovu do obyvatelneho stavu a dokonca bude mat moja rodina dnes vecer aj co jest!!!! 😀 takze dnesny vecer si uzivam klud so zapalenou svieckou a vylozenymi nohami 😝
kočky, ktoré ste používali na tortičky jedlé obrázky? mám objednávku na tortu s jedlou fotografiou a ešte som to nerobila, viem, že existuje hrubší a tenší obrázok, kde je najlepšie objednávať a môžem to pricapiť na tortu aj piping gelom?

@lusil2005 ty si teda extra šikula 😵 ,proste nádhera 😉 ............3 torty a včera si začala,klobúk dolu,wau 🙂