Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 mna by tety ubili 😀 😀 😀 😀 ale fakt uz mi z toho hrabe 😠 dnes MUSIOM este dva kabatiky a dat 3babulkam makeup a rozum mam furt na tom ako budem nalievat hore cokoladu !!!! sakra! a za vsetko moze @dm1 😀 😀 !!! bo dala tu coko torticku na Fb odfotenu zhora a neskutocne dobre to vypadalo, tak to chcem skusit či to aj moje grambláčiky dokážu 😉
pridavam jednu malu rychlovku bola svagrinej len som ju upiekla ani nestacila poriadne vychladnut som ju naplnila a potiahla ani v chladnicke vobec nestihla byt a som skusila nieco len namalovat rychlostne uz som si to chcela vyskusat tak to aj tak vyzera na rychlo co ma napadlo 😀 ,ale ide to to malovanie len to chce viac casu na to
@jakelina to je krasa 😵
blbne to tu len mne alebo aj ostatnym vobec mi niektore obrazky co ste tu pridali nechce ukazat a etse aj stym mojim som mala problem ho tu nahrat som to trikrat skusala 😠
@yamahafazer blbne to ..ale tvoja malovana je krasna. 😵
@yamahafazer taky mi to blbne, když dám odpovědět, tak mi to skočí nahoru na stránku a furt nic 😉 až teď. 😝
@yamahafazer kraaasna torticka!
Moc vás prosím, ještě jsem neděla Hello Kitty a chce ji kamarádka. Nemáte některá šablonu na vyřezání z korpusu. Chci zvlášť hlavičku a zvlášť tělo. Děkuju moc.
@yamahafazer @jakelina ďalšie šikulky maliarky 😵 😵 😵 😵 radosť sledovať ako tu všetky napredujú a môžeme sa učiť od tých najlepších 😉
Já na to nemám dnes nervy, vůbec nic nevidím, jenom občas nějaké písmenko a fotky všechny přes sebe. 😒
@jakelina - Kitty skús napr. podľa tohto:
http://www.tortyodmamy.sk/hello-kitty-fotopostup
@jakelina - ešte túto mám uloženú:
http://www.tortyodmamy.sk/hello-kitty-1-2
@livia76 dakujem velmi pekne za rady,si zlata 😵 .Nakoniec som sa nastvala a ukecala ich na minitorticky kocky,na tom fialovy kvet,zeleny listok a meno a ucitelkina bude s viacerymi kvietkami.Suhlasili,tak som rada,som zvedava ako to dopadne ..Dufam, ze si hanbu nespravim 😝 Takto s tym bude menej prace a aj coko-bananoveho odpadu 😀 .
dnes je tu nejako mrtvo, jaj ved je pondelok tak nepečieme 😀 😠

no asi fialky alebo take male biele kvietocky podobne tomu tvaru