Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sofi07 mas ich nadherne uz som ich obdivovala na FB 😵. Takze este nieste v ziline? som boal v ZA s malym ale akosik som ani nestihla sa tam spamatat lebo nas z nemocky poslali naspat domov. Mas este tie cukriky pre mna? ak nie nevadi ved uz je to doba 😉 . Juuuj ale si ma navnadila na tie pernicky zajtra idem cesto zamiesit 😵
@vecernicci moooc krásný! já bych za něj dala i 280-300kč protože ho pak můžu i sníst 😀 ale já bych ho asi důkladně zabalila a schoval, jak se znám 🙂 ale je to moc pěkná práce!!! 😵
@sofi07 nadherne 🙂
Fu dlho som tu nebola a koľko krásnych tortičiek ste pridali =) no idsem teda chváliť =) @adrianai @katulkaaaaaa @mrka2 @dajna11 @yamahafazer @mizulienka @zdenallicka @mariann2 @lusil2005 @lamps @dada78 @vecernicci @lucula73 @jakelina @adka_praha @pipka @zuzana124 - nádherné dielka
Ahojte, chcela som sa opýtať, či robíte niektorá marcipánové torty aj na predaj, som z BA - Petržalky a potrebovala by som ju na 16-17.11., ešte neviem motív, lebo neviem ako mám skombinovať manželovu 40, bratovu 29 a synove 2 roky ☹ ? Poprosím aj cenu. Ďakujem Maja.
dievčatá, prosím aký je pomer šľahačka-čoko do parížskej šľahačky? niekde som to mala a ani za svet to neviem nájsť. ☹ vďaka za pomoc.
IRSAKOVA creative cakes 🙂 <3
Boze baby , vy ste tak strasne sikovneeee, no mam ja cas na medovnicky??? sa mi az prsty klepu ked ich vidím 😀 😀 ale ak ma aj toto chyti, tak uz fakt pojdem na odstrel 😝 vsak to zdobenie si pamatam že je des hodííín 😠
Holky taku fantasticku objednavku som teraz dostala, uplne ze uuuuzasnu, teda motiv levi kral ☹ nejak sa s tym musim vyrovnat- to fakt neviem ake postavicky a hlavne ako? 😖 ale pani, ze je jej absolut jedno tvar 😀 ja ze poschodova , ona : jasne moze byt 😀 chuť je jej jedno 😀 a ked som jej povedlaa predbeznu sumu , ona ze tak malo??? 😨 som cakala ovela viac , ved moja dcerka ma tolkoto rokov len raz 😀 no uuplne božska pani, zlata, aach ja som tak rada, detska poschodova asi nezaspim 😀 😀 to sa mi este nestalo, zeby sa zdala cena malo 😕 kamoska minule /z trnavy/ hladala ze kto jej upecie tortu, som ju odkazala na zoznam cukrarok na TOm a povedala ze ceny su tak 10€ za kilo , jej vychadzala tak 40€ chcela to pre muza na 40tku a ona ze tolko? ani za svet na 40tku a 40€ , ona planuje tak najviac 25€ 😕 😕 no popriala som jej vela stastia a ze nech pak odfoti 😉
ahojte....je tu toho popísané strašne veľa, a určite ste si tu písali recepty na nejake fajnové plnky do torty....velmi by som bola vdacna keby ste mi dali recept na nejaku naozaj dobru plnku ( nie maslovú ako v klasických tortách) proste aby tá moja torta pre švagrinku, ktorú dnes idem upiecť aspon ked nebude dobre vyzerať nech aspon dobre chutí 🙂 velmi pekne dakujem za skorú odpoved....cmuk
@sofi07 ty medovníčky vypadají nádherně 🙂 neprozradíš recept? 😉 😉 😕
a děkuji všem, co mi poradili, jak obarvit marcipán načerno, s živočišným uhlím to byla hračka, díky a přidávám fotku dortíku... je to můj teprv třetí takže není dokonalý, při potahování se trhal, snad to příště bude lepší 😉
ahojky, prosím napište mi nějaký dobrý krém z tvarohu a nějaký dobrý krém z maskarpone. díky. na netu jich je hodně,ale chci nějaký vyzkoušený 😉 díky předem
Salko se dá zkaramelizovat i v mikrovlnce, dělala jsem narychlo když nebyl čas na vaření.... ale chce to velikou mísu, hodně to pak pění... musí se ale hlídat a často míchat aby nebyly kraje už spálené a vnitřnek ještě světlý 😉

Ahojte, som zas konecne nieco urobila-torta pre moju anetku, doba ladova 3. a uz sa blizia vianoce a kedze v decembri nas caka velke stahovanie, tak uz som zacala aj s medovnickami 🙂