Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas tu je, je perfektná a jednoduchá 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
@katulkaaaaaa obdivujem ťa. Som veľmi milo prekvapená, aký ozajstný kozovský výzor sa ti podaril. Popasovala si sa s tým vynikajúco, ši šikulka.
Inak, babulky, chcem sa vám poďakovať za všetky rady, ktoré ste mi doteraz dali - ohľadom tortičiek 😵 😵 😵 . A aj všetky "like" od vás ma strašne potešili 🙂 . Najbližšie robím o 2 týždne tortu pre seba, tak vás zasa trošku budem otravovať 😉
@vlada111 vladi to az tak?neblazni 😀 dakujem kazdej jednej ste perfektne!!!takuto podporu aku ma clovek od vas to sa dnes len tak nevidi,dakujeeeem 😵
@mizulienka no a ja si dám samozrejme tiež 😀 😀 😀
@katulkaaaaaa 😀 😀 😀 super koza! 😀 🙂
@mia1111 ahoj,ja som z nej robila už tri razy,v pohode...ono aj v 33 % máš niekedy smotanu a vodu zvlášť,to treba riadne rozmiešať.....nech sa darí 🙂 ,ja som z nej robila šľahačkovojogurtový krém a držal krásne. 🙂
@vlada111 tú bocianú tortičku som si musela uložiť,je úžasná,aj keď robiť ju isto nikdy nebudem,ale aspoň obdivovať 🙂
@katulkaaaaaa tá koza je suprová,našla si nakoniec dáky postup,či to si z hlavy modelovala? 😉
@katulkaaaaaa super koza
@katulkaaaaaa ja by som tej milej pani dala asi pod nejaku foto s tortou dala "like" 😅 aspon troska provokacne 😀
kozička je paradna 🙂
@dadka212 super napad s tymi podlozkami, mm chodi montovat okna a tychto veciciek ma plnu bednicku. pojdem si nejake uchmatnut 😀
ahojte baby, viem že od veci vám sem skáčem, chcem len dať do povedomia jednu šikovnú maminu, ktorá je na materskej s dvojmesačným bábom, má doma 10 detí a stíha robiť krásnu, nádhernú bižu, ktorú predáva,aby si trochu pomohla, prosím, pozrite si jej prácu a budem veľmi rada, ak si niečo objednáte a tým jej pomôžete 😉 http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=99821
Ďakujem.
@katy1979 právě, že jsem se s tím nestresovala, když to je jenom pro nás. Ale kdyby to mělo být pro někoho, tak ještě teď roztápím čokoládu a už tady asi lezu od nervů po zdi.
Ani nevím kde to všechno nastudovat. Na dortománii o tom nic moc není a jinde jsem nic, žádné rady a vychytávky nenašla. 😒

@mia1111 kubánsku ??? daj recept