Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@adul67 🙂 jej idu hrozne usta a nie vsetko co povie je pravda,ale je mila 🙂
@katulkaaaaaa Je bomobova ja by som taku teda neurobila 🙂
Babenky nepouzivate niektora sprey na pecnie? mam na predaj 200 ml zn. backtrennspray za 3 e....
Toto je katastrofa všera so tu nebola a už mám čítať 15 strán tak sa teším na tortičky
@lucula73 modelovala som podla dcerynej hracky 🙂
@jakelina inak podla mna vypada mnam hned by som si dala 😀 ja tieto cokoladove mozem to je nieco pre mna 😀 a ten krem aky to je prosim ta ako sa robi? lebo som tu nepostrehla ak ste uz recept pisali,dakujem
@jakelina ja chcem niaky novy krem vyskusat tak ma to zaujalo este som ani mascarpone nikedy nejedla tak ani neviem ako to chuti a moj muz bude mat narodky tak chcem nieco nove spravit a najprv som myslela,ze s bielou cokoladou ako parizsky ,ale teraz ma tento zaujal a dala by som tam cucoriedky
@yamahafazer uvařila jsem šlehačku s bílou čokoládou a druhý den vyšlehala a do toho vyšlehaného přidala jedno mascarpone - zašlehala. Je to výborné.
Joj baby, som rada ze sa mascarpone krem ujal 😀 😀 😀 .Ja som davala pomer jedna slahacka jedna cokolada,ale Orion nie Milka,pri Milke sa mi vseetken tuk vyzrazal hore,pri Orionke to bolo v poho.Ja som davala na dve coklady jedno mascarpone.A s tymi malinami je fakt neodolatelny 😵 😵
mnaaam prave som uvarila svoje prve strapacky v zivote! 😀 som sa vykaslala na mojho draheho ktory ich nelubi a urobila som si pre seba!!! a na moje pocudovanie chutili aj malej 😅 ale som dobra - boli perfektneeee!!!
jej tak to sa mi paci mozem vyskusat lebo som sa chystala na ten vareny,ale len cokolada so slahackou a ked tam dam cucoriedky myslite,ze to bude tiez chutovo dobre?este som taky krem s cucoriedkami nejedla
Květ má být pivoňka.
@yamahafazer s borůvkami to bude určitě výborné. 😉 Hodí se k tomu maliny, ostružiny, borůvky, jednou jsem ho dělala i se zavařenými meruňkami na kousky, to taky bylo výborné. Jenom jsem sloupla takovou tu slupku z té meruňky

@dm1 takhle jsem teď dělala tu polevu i já bílek x 5,3 + 1lžička citronové šťávy a lžička solamylu a byla úplně luxusní a dobře se s ní malovalo 😉