Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci
@lusil2005
@eliska22
... no chlap a ešte dobre trafený 😝 on si možno sám nevie uvariť ani čaj
ďakujem. Ste pokladíky. 🙂 Idem to teda skúsiť vyšľahať, ja len že keby to bolo nejaké zgrcnuté, tak ešte do zajtra by som niečo hádam vymyslela, ale keď je to ok, tak sa teším. 🙂 Ešte blbá otázka. Asi ako dlho a na akom stupni to mám šľahať, aby z toho nebolo maslo, ale šľahačka?
@mizulienka som zabudla na fb som registrovaná ako http://www.facebook.com/people/Ján-A-Zuzana-Šta...
@vecernicci 😅 ale ja nič proti chlapom nemám, len niektorí z nich si myslia, že sú pupkom sveta 😀. Ale pravdou je, že sú od prírody iní ako my 😀 😀 😀.
idem si po radu, na budúci týždeň idem robiť tortu a chcú aby mala tá miška minnie v ruke balón, robili ste to niektorá? lebo ako udrží v ruke balón z marcipánu? nebude to ťažké? dík za každú radu 🙂
Dakujem Vam za pochvaly ste zlate 🙂
@eliska22 a co zkusit obalit čokoládovou kuličku? Anebo ji posadit a aby měla balónek mezi nohama 🙂
@vecernicci
@broucek2 vidíte to ma nenapadlo, že zapichnúť do torty 😀
tak mám upečený oříškový korpus, ale jsem nějaká naštvaná, protože uprostřed mi ještě v troubě klesl o cca 2 cm. To se mi ještě nestalo, nevím, kde nastala chyba. Bude to jen takový rochlo dortík na zítra pro návštěvu tchánovců ke kafe
@vinka náhodou dortíky krásný a ten křtinový je luxusní, ještě aby se sestra zlobila, když jí dáš takový krásný dort 😉
@vinka jinak mně se taky moje dorty nelíbí 😝 možná některý , ale já jsem perfekcionista a furt něco řeším, manža mi říká, ať si s tím dojdu 😀 😀
@vecernicci
tak tá tanečnica dopadla takto..nakoniec ani nevyzerá ako tanečnica, pretože ju chceli v rifliach 🙂, - tá fialová je v skutočnosti oveľa krajšia ako na fotke...
no tak na dnes dobojované ... Fifi s konvičkou sa vydarila, ale takú zdlhavú tortu som už dávno nemala 😝 ešte prídu pre krstinovú a môžem sa konečne pustiť do upratovania ... foto neskôr, musím stiahnuť z foťáka 😅
@zklimekova náhodou se ti povedla, já mám vždycky místo fialový takovou došeda, ale používám wiltonku

@mizulienka neviem prečo ti nechce otvoriť, skús pozrieť ešte tu na picasse https://picasaweb.google.com/113974288803911888... alebo ma požiadaj na fb o priateľstvo 🙂