Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka ježíši, já jsem ale karkulka, místo tobě píšu sobě 😀 😀
@zdenallicka mně se líbí druhá a nebo fakt upéci dort ve tvaru čtyřlístku
ahojte, no zase tu pribudli nádherné tortičky. Krása. Ja som celý týždeň nemala čas tu nakuknúť, v práci mám toho dosť a ešte si nosím prácu aj domov a už sa niektorý jedinci ozývajú či mi môžu začať nosiť papiere na uzávierky roka. Okrem toho chystáme malej ešte oslavu na budúci týždeň. Takže potom budem vlastne aj piecť a hneď o ďalší týždeň už mám objednávky.
@katulkaaaaaa Ach Kati ja neviem,ta jedna po tu podkovu si prisla ,ale teraz sa snazim dovolat druhej a ona ma vypnuty telefon....ja neviem co mam robit,akoze torta za 50 e a ja nemam ani zalohu inak by ma to netrapilo! Ludom sa neda verit! hlavne ze mi pisala ze jasne ze ju chce ze hadam si nebude robit z huby rit :( fakt neviem co urobit....
@vecernicci Když to má být kilový dortík, fakt maličkatý... raději bych upekla kulatý s motivem čtyřlístku... No, nějak to dopadne..🙂
@janulkamartinko to jsou nervy 😒 snad se ozve
holky uuuuzasne torticky, sánka mi padla 😨 baby ja dnes spala 2hodiny ☹ ☹ ☹ mimo planu jasna vec, bo sa mi nedal vymodelovat ten krepy little stuart, bozinku on ma tak divny tvar, ze až mi do placu bolo ☹
@zlatat vždy zabudnem napisat 🙄 vsetky tvoje kvety su neskutocne, uplne ze WOW, si fakt majster, obdivujem a normal nechapem , že sa to da urobit, ja som gramblavá ☹ ☹ , tak radsej chodim k tebe len slintať 😀 😀
@vecernicci ten posledny stvorlistok co si hodila link uuuuuuuuuuuuuzasny, som si hned ukladala 😀
ahojte babulky, kráááásne tortičky ste popridávali, ja som total v koncoch, odišiel mi disk, takže všetky moje recepty, fotky, inšpirácie, všetko je fuč ☹ ☹ ☹ . Som z toho nanervy, snáď sa niekomu podarí disk rozchodiť a hlavne navrátiť mi moje dáta 😒 .
@katulkaaaaaa tie štetce nemám, chcela som si ich kúpiť, ale bola som tam osobne a sú také tenulinké ak tak len na detaily, oči a tak, ja som chcela niečo hrubšie 😒
Tak pofotene, jedna uz odvzdana, uvidíme ako dopadne Little Stuart 😖 mam celkom obavu, má 5kg, objednaval ju tatino pre svoju dcerku, vraj tu rozpravku sleduje 10x denne a miluje tu bielu macku, som ho odhovarala, aby sa im nerozplakala pri krajaní torty ☹ a on , že bez obáv,manželka objednala aj druhu tortu, tak keby to hrozilo tak tu moju nerozkroja a nechaju ju len na okrasu 😨 😨 ja ze oki to bude nejaka mala torticka a on ze nieee, nech je velikaaaa, viac nez 4kg , tak ma 5kg- ujo sa nepýtal ani na cenu 😕
@livia76 tiwe su paradne si sa teda narobila
ja akurat papapm tento zakusok som ho teraz robila prvy krat a je mnam 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20982
@pristela tie su nadherne ved ta myska je uplne dokonala ako z rozpravky co sa ti nepaci ?nadherne obidve fakt krasne ako zivy 😀
baby robim pudingovy krem, z litra mlieka (sojove), dala som 4 pudingy a 1 palmarin (nemozu nic mliecne) budem to mat dost tuhe? prosim poradte mi rychlo, musim plnit 🙂dik
@yamahafazer my tuto rozpravku nepozname ☹ tak som robila len z obrazkou s tym ze persku macku z potahovky ee 😀 to by vypadalo fakt divno, a doma sme sa zhodli ze ta myš-škrečok či čo to má byť je skor prasa 😀 😀 😀
@jakelina krásný perníčky máš 🙂 já co ozdobím, tak si pro ně jezdí a prodávám je 😀 😀 😀 děcka už jsou perníčků přejedený, jak je furt peču
@vera_vila vůbec není přeplácaná, krásná něžná je 🙂
@pristela prosím tě vždyť je jako by si odskočil z televize 😀 kocoura sní a myšáka si holčina nechá 🙂 prý prase 😀 kocour je jako Tom albín 🙂
@zdenallicka ta druha
@mizulienka ja bych poradila ale neviem ci to bude tuhe
@mizulienka podla mna to bude dost tuhe ja klasicky takto robim na liter mlieka 4 pudingy a je fest tuhy

@vecernicci anebo tenhle je pěkný http://29.media.tumblr.com/tumblr_li8l0aPHYO1qa...