Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby ma klepne, zrazil sami ten pudingovy krem, co teraz?
@mizulienka tohle mi dělá vždycky tvarohový, nahřát v mikrovlně a znova prošlehat, ale to asi určitě znáš
@mizulienka roztop maslo a ešte horúce tam prilievaj a šľahaj, mne sa pravidelne zráža salkový po pridaní pudingu a tak to zachraňujem 😉
@katulkaaaaaa krásne auto
@livia76 waw úžasné, to musela byť riadna prplačka, klobúk dole =)
@zdenallicka krásna
@dm1 ako živé
@yamahafazer krásna
@mariann2 právě, že je bezmléčná, máslo mě taky napadlo, ale to tam dát nemůže 😒 mně se zase sráží pravidelně tvarohový, když do něj zašlehávám máslo a pudink
och holky velikaaaa vdakaaaa 😉 fakt naozaj som taka kludnejsia. ted si prisiel pre nu pán, ale tak klasicky chlap, ziadna reakcia, kamenna tvar, som mu povedala cenu ani brvou nemihol, aach tí chlapi a ich emócie-ked pride chlap pre tortu nikdy neviem či sa páči ☹
Baby neviete mi niekto poradiť? O dva týždne idem robiť včelí úľ s včeličkami. Niečo som obkúkala na internete, no neviem v čom to mám upiecť. Niektoré použili nerezové misky, ale tá tortička by sa mi zdala maličká. Potrebovala by som väčšiu ale nie zase moc veľkú. A ešte sa chcem opýtať na hmotu....Aká by bola najlepšia? Pretože sa bojím, že sa mi roztrhne pri poťahovaní. Určite bude dosť vysoká a budem ju musieť dorobiť nejakou punčovou hmotou zo zbytkov, aby bola guľatá. Prosím poraďte. Ak máte niekto fotopostup, poteším sa!
@marci2305 jeden včelí úl prosím 😉 http://www.kosternovi.cz/dorty/dorty.asp?klic=144
@vecernicci Hi...Ja som vedela, že som ho tam niekde videla. Len som ho tam dorýchla nemohla nájsť 😉 Ďakujem za link. Idem si ho rovno uložiť.. 🙂 1,5 kg hmoty?...To je dosť, čo? Asi použijem tú smartflex hmotu na potiahnutie....
@daducha ahoj, právě si prohlížím tvoje přidané fotky dortů a chtěla bych tě poprosit o radu - jak docílím tak nádherné sytě červené barvy, jako máš na tom dortu s mašlí 😕 ? Na potahování používám mléčný marcipán a když ho chci obarvit klasickou červenou gelovkou od Wiltonu, mám to vždycky jen růžové. Viděla jsem, že se dá koupit i nějaká vánoční červená, ale nevím, jestli by to mělo větší efekt. Díky předem 😉.
Jinak moc krásné dorty - všechny 😵 .
ahojte sikulky! juj ale tu zas pribudlo krasy! ja som uspesne zavrsila svoj trojdnovy pattortovy maraton. ale dnes to bolo tazke... vsetko sa mi toci a hlavu mi ide rozhodit ☹ ale zvladla som to! s mensim detailikovym kixikom (na krstinovej torticke som poplietla meno 😅 ) ale zvladla! 😀 a dva dni mam od tort pokoj 🤐

som teraz dosla na to, že som mu zabudla dat chvost 😀 😀 😀 😀 tak som dorobila
@adul67 to je klasika bielkova poleva