Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka pre teba 😀 😀
@anibas si poklad dakujem 🙂
@lusil2005 krásna torta. @dajna11 - krásne medovníčky @adka_praha zaujimavá torta, ale pekná
@vecernicci ale to nemas uplny kruh tie na vianocne gulky su uplne okruhle. som zvedava ake ti z toho vyjdu
@miciatko no ja som veru ine kupovala ako na vianocne pernikove gule tieto http://www.vykrajovacky.cz/index.php?page=produ.... A ked si ich robila na tych formickach nebolo to hore vidiet ze to nieje pekne do oblucka?
inak baby všimli ste si...ja som bola včera v lidli a skoro všetko čo kupujem išlo o cca 10centov hore....džemy, čokoláda, vajcia...sila...
@kvojtanikova ajaj, to si ma skutocne nepotesila a baby myslite, ze mi tu smartflex dorucia do buduceho piatka? skusim si to objednat na tortomanii a brnknut im, ci si nemozu pohnut 😅
@lusil2005 robila si tu plastelinu zo skrobu a coko? ja by som chcela teraz urobit, ale neviem, ci mam robit coko MMF alebo cokoplastelinu, co je lepsie?
@isabella_fly nechcem sa miešať, ale počula som, že niekde v Moravanoch alebo na Banke je taký obchod s cukrárskymi potrebami a mali by tam predávať aj hmoty. Nebola som tam, lebo chcem skúsiť najskôr hmotu z cukríkov. Tiež patrím k "začiatočníkom" čo sa sem chodím kochať všetkými týmito nádherami a chcem niečo skúsiť ale nevedela som sa odhodlať. Ale teraz mám príležitosť, lebo mama bude mať narodeniny, tak chcem tiež niečo prvý krát urobiť. Nikomu som nič nepovedala a keď to nevyjde, aspoň nebude trapas 😀 . Tak sa skús niekoho spýtať až z toho smeru poznáš, možno ti poradí bližšie.
inak táto téma je jednoznačne najlepšia na celom MK, s úžasom sledujem aké zlaté ručičky majú tieto babulky, čo všetko dokážu a postíhajú. Skláňam klobúk pred všetkými a tíško závidím...
ahojte...
zasa vas idem otravovat... mam bojovu ulohu- upiect tortu na nase novembrove stretko detom k druhym narodeninam... a teraz prosiiim pekne prosiiiim- nemate nejaky napad, co by sa hodilo???? 😨
baby uz ste videli ten detsky film auta 2??, teraz to vyslo a teste sa ake auta su tam, takze baby chystajte cyklamenovu farbu, je tam gazik, formul a este neake nove auticka co v prvom diele neboli 😨
inac baby dnes v televiznych na markize bude reportaz "najkrajsia torta" pozerajte 😉
@dm1 já jsem na to teď koukala taky, ale na svícny budou úplně suprovní na ty kalíšky, psala jsem do e-shopu ať mi přihodí i ty co máš ty, mají je tam za 81 korun, to docela jde, tak doufám, že už to nemá zabalené a přihodí mi to

@vlada111 ale ved tebe sa mozno bude pacit, ja som len mala pocit, ze je to cest o na zdobive perniky a nie na jedle, ale tak to moze byt len moj pocit, ze so m predtym robila ine ?🙂
@lusil2005 ja som tvoje vykrajovala hned a v pohode 🙂