Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@miciatko ahoj ty maš narodky?všetko najlepšie 😉 a zajtra ma tam hodí syn slubil mi a pridaj si ma na FB moje meno Ludmila Brachtýrova ok? 😉
@dajna11 neskutočne nádherné 🙂
@vecernicci krásne 🙂
ahojte, kočky čo robíte aj na objednávku torty, kamaratka by chcela dat urobit:
1. má to byť šašo
2. na plnku použiť maslo, nie Heru a pod
3. navrch marcipan, chcela biely, ale to asi nejde, co by ste teda navrhli, aby to bolo marcipanove.
Je z bratislavy - viete niekto prosim toto urobit? dakujem 🙂
ahojte...
tak ma napadlo, ked sa robi cokohmota s cokolady a sirupu, da sa tak isto spravit aj z bielej cokolady? ci sa tam musi nejak pomer upravit? 😅
@adka_praha je tam iny pomer lebo biela ma viac tuku ale uz si nepamatam aky 😝 . neskusala som ale este
holky, která dělaté s mléčným marcipánem, když chci potahovat dort o průměru 26 cm, z kolika množství sušeného mléka mám udělat? a dají se z něho dělat i nějaké dekorace? kytičky, motýlci?... děkuji za odpověď
Ahojte
idem si k Vam po radu,idem robit torticku s oblatkou a nejak neviem ci mam gelom potriet aj spodok oblatky aj vrch? potah je MMF ak na tom zalezi,dakujem Vam moc 🙂
babulky pomooooc, robím čokoládový krém - šľahačka, čokoláda na varenie, cukor, kakao a maslo, večer som si to roztopila, dnes som to vytiahla z chladničky, že to idem vymiešať a to je tuhé jak šlak 😕 😕 😕 - mám to nechať najskôr trošku povoliť pri izbovej teplote? Vôbec neviem, čo s tým, metly sa chvíľu krútili, ale len sa tá hmota na ne nabalila ale vymiešať sa to nedá 😅
baby ahojte, bude mi stacit krem z jedneho salka a jedneho aj nieco masla na korpus 20cm, 2x prekrojeny?
@mizulienka myslím, že bude 😉
@mizulienka mne to stačilo 😀

@mariann2 dakujem....asi si urobíme takúto výzdobu na stromček... 😀