Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jituskak ja by som sa s minitortickami urcite nebabrala ☹
@lusil2005 to by som rovno odmietla, jednak ma byt malinka a namakas sa na nej ako kon ☹
@yamahafazer ja by som si kupila strukturovanu foliu, ta nie je draha a z toho vystrihla 🙂
@gagarinka já jsem to lepila takovými těmi lepícími čirými čtverečky. Transparent Adhesive Squares. Jsou oboustranné a není to skoro vůbec vidět. Ještě nevím jak to sundám, jestli to půjde, já jsem to měla i vloni a prostě jsem to vyhodila a letos udělala nové. Ale vloni jsem to lepila Herkulesem.
baby toto je pekny postup na adventny veniec pernikovy aj so zdobenim http://www.akosatorobi.sk/video/2628/pernikovy-...
holky, díky za rady. byla by to piplačka ty minidortíky, to je fakt. udělám to s těma špejlema🙂 snad to přežije převoz🙂
ahojte, krásne tortičky pribudli ani nestíham čítať...tento týždeň mám vééélmi nabitý 😝
chcela som sa spýtať, kolko asi môže vážiť torta veliká 50x50 cm, plnka jedna polovica čokoládová s maslom a druhá polovica pudingovo tvarohová...ja vôbec netuším...
@mizulienka tvarohový by som do mrazničky nedávala urob radšej detom dezert s ovocím a piškotami do pohára
@mizulienka suhlasim s akme ten tvarohovy by som ja neriskovala do mrazaka. Juuj a presne taky dezert budem robit na stredu na stretku sme si nakupili take male pohariky na dezerty potom hodim foto 😵
@mizulienka můžu tě poprosit, mohla bys mi napsat přesné názvy těch barev, ze kterých jsi namíchala tu modrou??? Děkuju moc a je to Smarflex???
ahojte babky, tak ďakujem vám za rady a tu je moja prvotinka:
Dnes mě hned ráno potěšila kamarádka, dělala jsem její šéfové do práce ovocný dort a prý nic lepšího ještě nejedli a její manžel se prý olizoval až za ušima a chválil a chválil. Ten krém z mascarpone a bílé čokolády je fakt výborný, chutná snad všem a v kombinaci s ovocem je skvělý.
Já jsem tu paní vůbec neznala, tak člověk neví, jestli se jim trefí do chutě a vkusu.

@yamahafazer ty si bola na stretku?vyhrala prve miesto s tou ružou ja som ta vôôbec nepoznala až teraz ked čítam gratulujem 😉