Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer ono to ale v těch hadicích není vidět, to jsou ty dole a na pohled taky vypadají vždycky čistě, a|ť to raději skusí propláchnout.
@yamahafazer kup neaky silny cistic na umyvacku.Ja pouzoivam z DM a ten preraza vsetko.Len sa bojim aby to nebolo to topne teleso ked to je az v polke programu :-/
@mizulienka nie nevolali mi, ale ma to nahnevalo, lebo som sa spoliehala, že tie drotiky dnes budem mať, už nemám doma ani jeden a potrebujem ich, kvoli tomu sa mi neoplatí hnať 20 km a ani poštou sa mi to nechce objednávať 😖
@yamahafazer to ti uz mala spi na noc?? 😕
@mizulienka ano lebo cey den absolutne nespi ☹ tak ide skor spat vecer a vcera isla uz o 17 a rano vstavala o 6.50 ,ale to bola ja 5 krat cikat ,ale ked spi cez den tak ide spat az o 21 a aj tak vstava o 6 pol 7 rano
jej ked pozeram tie kvety tu alstromeriu ta je krasna to musim vyskusat len najprv este tu sanitku musim spravit 😒
@adul67 je to uz lepsie,ale niako divno tie konce vlnis,ze to mas len tak tie krajicky musis si chytit kosticu s gulickou a tak jednym tahom skusit zvlnit na tej penovej podlozke
chcelo by to niake video pohladat kde robia kvety
@adul67 mne to pripada,ze ty stou kosticou len tie kraje tak pritlacas,ale ty musis tu kosticu tak zatlacit na ten lupienok a posunut a sa ti zvlni,ale inak je super
@yamahafazer tak to som dorabala ked to bolo už skoro suche nedalo sa kosticou by sa polamalo tak len opatrne ked ja to neviem vlnit ved som skušala a narovnalo sa to ☹ nechapem to
@adul67 ono to nemozes suche vlnit musis navlnit ako vykrojis a dat ususit
@yamahafazer nešlo mi to ani čerstve ja sa časom naučím dalšia bude lepšia ☹ a akou tou najvedšou gulatou?to mam vlnit už som rozmýšlala že šparadlom by to asi šlo lepšie vlnit nie? 😒
@adul67 so sparadlom sa vlni,ale ked chces volaniky to by ti moc nariasilo.Chcelo by to niaku ukazku toho vlnenia
@anibas to ti děkuji za poklonu 😉 já vždycky něco začnu prolízat a pak furt ukládám, pro rybáře jsem dělala sumce a až půjdou děti spát, tak pohledám něco na netu 🙂
@vecernicci jeeej, to je suprova torticka, to by sa hodilo mojmu muzovi - rybarovi, ale aj keby som si ruky dolamala, tak by som takeho sumca neurobila 😉
potrebovala by som poradit. Davate do plnky rum alebo robite nejaku zalievku na korpus s rumom? prosiiiim, poradte 🙂
@gumkacka1 to víš, že bys to dokázala, stačí si najít na dortománii fotopostup a je to 😉 a korpus prokapávám rumem ředěným troškou horké vody a do krému dávám ždibec taky na chuť a vůni 🙂

@jakelina no a presne to aj my sme tam mali tie bocne srobiky a si ich nevsimol
mala pojde spat ja uz dopekam a este musim ist modelovat sanitku 😒