Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci tie medovnikove gule su naaadherneee 😵 😵 😵 ...to ako peciete, ze je to gulate? na com alebo v com? 😕 aj dadka tu tusim take mala...ja len ostavam v nemom uzase ake ste sikovne 🙂
@vecernicci tie gule paradne krasne len cumim 😉
@vecernicci to su naaaaaaaaaadherne gule 🙂 🙂 🙂
@miciatko vysledky su tu http://www.svetpecenia.eu/tema/25-Najkrajsia_to... 😉
@zlatat ano ano v tej debilnej sutazi 😅
@anibas no veru bolo tam tolko nadhernych tort ktore si zasluzili byt isto v prvej desiatke!
@eliska22 dakujem, to je robene fixkou 🙂
@vecernicci tie gule su naaaaaaaaaadherne! buduci tyzden idem na pernicky konecne aj ja 😵
@mizulienka a tak preto som sa divila, prečo mi to nejde 😀 😀 😀 musím kúpiť fixku 😉
@vecernicci z tých gúľ nechápem 😕 😕 😕 waw 😵 😵 😵
@vecernicci wau - tie medovníky ??? 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 úúúúúžasnééééé - samozrejme aj tortičky krásne 🙂 🙂
@yamahafazer suprove 🙂
@vecernicci krásné dorty a perníky jsou naprosto úžasné. 😉
@vecernicci uuuuuuzastne perniky 😵 😵 😵 a torticky su super 😵
@pipka @bzucinka2 @ziizii @dm1 @eliska22 @anibas @jakelina děkuji děvčata, ty kouličky jsou moje srdeční záležizost, ale jsou obšlehnutý z časopisu, jak teď vyšla knihovnička receptů, perníčky, tak tam je jedna paní měla 😉
@pipka mám na ně koupené formičky a peče se vždycky jen půlka a pak se ozdobí a slepí k sobě a zamaskuje se spoj 🙂
@vecernicci ahaaa, cize to je ako nejaka miska a dava sa to do nej ci na nu? 😕
@jakelina haha, tak mně takhle ztloustla kittyna pro neteř, jsem z toho byla nešťastná, protože švagrová furt cvičí a jí zdravě, aby nebyla tlustá 😝 a já jim pak přivezu tlustou kittynu 😀 😀, ale teď jsem si udělala tužší marcipán a postavičky držely pěkně, kromě žirafy, ta šla do koše 😉
@pipka to jsou takový půlkouličky, vykrojí se kolečko položí se na to nahoru a uhladí, aby pěkně přilnulo a dá se péct, fakt nic těžkýho 😉
@vecernicci prenadherne gule a aj torty 🙂
@vecernicci veru sa mi zdali povedome z knihovnicky 😉
@vecernicci vase pernicky su fakt excelentne 😵 😵 😵 mozem velmi poprosit recept na medovnicky a polevu? ja mam recept od mojej starej mamy,ale su svetle a tvrdeee ☹ a ked som skusala zdobit tak sa mi to akosi "pretrhavalo" a celu vacsiu plosku som hladku nemala ☹
@vecernicci a kde si to kupovala? 😕 aj ked pri mojej sikovnosti neviem neviem, ci by z toho bola po upeceni gulicka 😅 😀 😀
@daducha ty si tusim hladala, mozno pomoze 🙂
http://www.tortyodmamy.sk/powder-sugar-novy-pud...
@vecernicci uz mi sanka spadla na FB a teraz druhy krat.Ty mas zlate ruky vseumelko

nádherný dortíky jste přidaly, já sem taky něco šoupnu 😀 moje dnešní výtvory a ještě mě zítra čeká sumec 😉