Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka Mne sa ta stranka neda otvorit - Vam to stale ide?
@katulkaaaaaa také mini tortičky robíš, mne sa málokedy podarí zmestiť do 3 kg
@mariann2 kazdy chce take male 😒 uz minule sme sa bavily ze neviem cim to je ze mam take ,,lahke" torty 😕
@katulkaaaaaa teda, ty to máš krásné, dortíky i muffinky 😉 já taky dělám samé menší, holt každý šetří 😒 , ale když jim vyhovím, tak se mi vrací zase znova 😉
tak moje dnešní a ještě tu blbou ovci, už se mi do toho ani nechce, ještě mám dělat dalších 20 kouliček a včera jsem upekla cukroví ze 4 kil těsta a dneska jsem nějaká mrtvá 😀
@vecernicci nadherna!!!! dakujem 😉
@marci2305 suprový včelí úl 😉
@danciacik krásný dortík, jak to stíháš se třema dětma? My taky uvažujem o třetím, ale nevím, nevím
@yamahafazer tak ty jsou super, slaný jsem ještě nedělala, toho se docela bojím, jak by to dopadlo 😉
@eliska22 jé zase zimní, ty vločky jsou stejně krásný 🙂
@katulkaaaaaa děkuji 😉
@yamahafazer nádherná a tá kytica je bohovská
@vecernicci No inač ďakujem za ten nápad..od Kosternových. Nieje síce taký istý..Ale snaha bola...🙂
@vlada111 to je jako u nás 😉 při každým dortu, co dělám se děti ptají a my dortík mít nebudeme? Si připadám jako macecha 😀 tak teď pokaždé upeču o jeden malý korpusek navíc a naplním jim ho zbytkem krému a je naprostá spokojenost 😀
@lamps tohle dělá náš starší, každý dort, který dělám, tak ten chce k narozkám a příště chce zase ten jiný a pořád dokola😉
@mizulienka dajú sa robiť aj ostré, s dvoma žehličkami. Len musíš mať hore hrubšiu hmotu a tlačíš ju k bokom.
@marci2305 není za co, tam jsou dobrý postupy, chodím se tam taky inspirovat 😀
@yamahafazer úúúžasné, ja by som pri tých slaných nevedela byť taká kreatívna.
@vecernicci zlatá si, ja to tak tiež robím, lebo pišťal aj muž, tak nech si aj on pomlsá 😀
no kraaasne ste zas popridavali 😵 😵 😵 citat nestiham, tak som len olajkovala 😎
@dm1 krásný dortíky, teda to sis mákla, ta s čuníkem je suprová 😉
Už som dorobila aj Vilka..😀
baby ozaj prve vykrajovacky kostolikov z kazdeho po jednom kuse uz sa vyrabaju ked to bude a budem vediet cenu dam vam info a mozete objednat 😵
@katulkaaaaaa krásná

a muffinky 🙂 vianocne