Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte baby, naozaj neviete ako na ten kufor s peniazmi? alebo aspoň nejaké obrázky 🙂
@mamina1978 ja robím všetko zo Smartflex velvet 😉
@cestovatelkaandrea ale je perfektná
@mizulienka koľko je v recepte. Nie je suché, je veľmi fajn to cesto. a krásne vonia po čokoláde 🙂
tak tu je moja nestastna vcerajsia 😲 spolu s upratovanim som ju robila 5 hodin 😝 Spodne poschodie je cokoladovy korpus a parizska slahacka s tmovou cokoladou, vrchne poschodie je svetly korpus a slahacka s bielou cokoladou a mascarpone 🙂 recept mam od vas, takze velmi dakujem, je to obrovska mnamka 🙂 Konik je hracka, kedze modelovat este celkom neviem 🙂
Neviem či ste si všimli..Ale už sme na 1994 stránke.. 😉 O chvíľu prekročíme 2011... 😝
@mariann2 ahoj, tu som nasla jeden link,,, dufam, ze pomoze 🙂 http://www.google.ie/search?q=money+case+cake+p...
@marci2305 dakujem velmi pekne, zehlicku som pouzila teraz asi tretikrat, ale naozaj, je to snad jedna z najlepsich pomocok pri tortach 🙂 inak tvoji jezkovia su suprovi 🙂
Tak ja sa tu ukážem tiež sem-tam./každý deň/.Nestíham ani čítať, len pokukám receptíky a nádherné tortičky...Skvelá téma.. 😀 😉 😝
ahojte dievčata...idem piecť moju 2.tortičku marcipanovu......potrebujem ju na nedelu,zajtra chcem piškotu upiecť (neni to skoro?? nebude suchá v nedelu??),piatok naplniť,sobotu dokončiť s marcipanom.... 😵 😵
@marci2305 tí su zlatí
@79zuzana krásna tortq
@lusil2005 úperfektná. tučniaci sú ako hračky, neskutočne krásni
@hejdita parádny kamion @lija15 peknučká tortička @79zuzana krásne medovníčky @dada2007 krásne koláčiky, šikuľka =) @gumkacka1 jej krásnučká tortička
Inak vy ako zdobíte medovníčky? myslím, do čoho dávate glazúru a striekate.

dakujem holky, asi to urobim tak ako vravi @dm1
@miciatko mi nenaslo ziadny cake 😉