Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa tak já jsem na tom podobně, ale ještě k tomu dělám perníkové koule, kdybych jich měla hotových 100, tak to stejně nebude stačit, fakt cukroví už na kšeft dělat nikdy nebudu, to jsem si naběhla, mám toho plný zuby a ještě dělat tři dorty 😝
Holky, prosím, prosím, budete teď některá objednávat nějaké cukrářské potřeby nebo barvy třeba od Malátků? Já jsem chtěla gelovku Burgundy od Wilton a v tom obchodě, kde jsem si ji vybrala, ji teď nemají skladem ☹ Objednávám tam víc věcí pod stromeček a nechce se mi kvůli poštovnému ji potom objednávat zvlášť... Mohly byste mi ji kdyžtak vzít? Poštovné směren od vás zaplatím, pořád vyjde levněji, než z toho obchodu...
baby mam dobru a zlu srpavu co sa tyka kostolikov na zakazku robenych. Dobra je ze ich uz mam doma po jednom kuse. Zla ze pan povedal ze nikdy viac take nechce robit 😝 😔 . Takze je volny len ten jeden spodny lebo tie 2 si nechavam ja
žienky čo to za zľava ?? 😕 😕 😕
http://www.formickaren.sk/formickaren/eshop/2-1...
Babenky poradte mi, čím navlhčiť orechový korpus keď je pre deti a nemôžem dať rum?spodný bude natretý marhulovým džemom a celá plnená čokoládovou plnkou parížskou, inak rozmýšlam že by sa ani nemusel vlhčiť lebo ten orechový korpus je jak vata mäkučký, čo myslíte?
@vecernicci dlho som tu nebola,doma mamka je na tom hodne zle(rakovina v posl.stadiu) a este aj jedna znama necakane zomrela 😢 😢... ale vianoce sa blizia a musim nieco popiect,chcela by som poprosit o recept na třené rohlíčky o ktorych pises,ze detickam moc chutnaji 😉 parizke rozky som nikdy nerobila,slahackove a popripade nejake tvoje oblubene 🙂 mockrat dakujem 🙂
baby, kde si objednávate Smartflex velvet???? dííííík
@mizulienka ten krém je podla mňa perfektný čokoládový 😉 ja robievam len ten a vždy sa aj uistia tí ktorí ho jedli, či bude rovnaký ako minule 😀
joj baby dneska pride opravar nahodit to ohrievacie teleso uz im prislo 🙂 no konecne lebo uz ztolkeho umyvania blbnem 😀 a vcera som robila kokosky a este som si zarobila na slane to chcem dneska piect a este tortu musim piect

@lussy23 jéé moc děkuju.. tučnáci jsou z jednoho kusu, černé tělíčko.. jinak sníh je obyčejný moučkový cukr 😉