Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky este posledna rada, prosiiiim 😕 robim ted tortu štvorcovu potiahnuta ako zastava na pretekoch biele a cierne stvorčeky , a hore je polozena červena formula z marcipanu , torta je pre dospeleho chlapa , akej farby mam dať podložkuuuuu 😨 😨 😨 ????
já bych dalal červenou
ja som tiez za cervenu , aj moj puberťak , len moj tu gúla ocami že nevie 😝 aale idem na to, snad ju nebudem musiet prenasat uz potiahnutu na druhu podlozku, by ma porazilo 😠
@jakelina ďakujem, krém musí byť maslový aby som zamedzila tomu aby sa hmota rozpustila, však? snáď sa mi nebude lepiť pretože keď som robila z mmf, bolo to dosť pracné... krpaňa má veľmi rada tvarôžtek, tak jej chcem urobiť nejaký tvarohovo-jahodový, nemáte niektorá overený recept? 😉
no a teraz mi povedzte, ze ako to vy peciete s tymi vasimi detmi. Zacala som piect suche kolaciky dnes popoludni, medzitym sme napisali ulohy, pripravili veceru (ale len chlebiky), vypili mliecko (len ten najmensi clen, ale len na mojich rukach 😉 ) a po hodinach prace, som napiekla len tri druhy - linecke, medovnicky a princezky. A to este nie su ani naplnene... to budem asi az vo stvrtok... a to ich chcem napiect 11 druhov 😀 😀 😀 Normalne vas tu vsetky obdivujem 🙂
baby? vy ste niektora vraveli ze "Torty Janka" ma torticky aj na mmb... neviete kde?
@lusil2005 myslim, ze tuto, ale nema ich tam vsetky
http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=114032
@mizulienka dakujeeeem!!!
kocky mate niekto toto:
http://www.pravacokolada.sk/sk/vykrajovace-a-vy...
myslite ze sa to oplati kupit? dakujem 🙂

ahooojte babulky, po dllllhoem case som tu 🙂 Fakt ked uz pracujem tak mam malo casu ☹ tak ani vas asi nedocitam za tu dlhu dobu ☹ aspon trosicku pokuka m co kraaasneho ste napiekli, urcite toho bolo moooc 😵 😵
ja kedze odvtedy co som nastupila do prace som si objednavky nebrala na torty tak som dnes vytvarala aspon pernikove drobnosti, aby som si trosku popiekla 😀 😅
tu su , take trosku kostrbate 😅