Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela ty ji máš rozhodně hezčí, máš lepší barvičky 😉
@vecernicci jej, no to som rada, ta foto co mi poslali nieje moc moj štyl, tak som z toho mala aj obavu ☹ a nakoniec to ani neviem ohodnotit 😖 , ale pani uz bola pre nu , tak som rada
baby potrebujem surne poradit, robila som slahany nad parou super, ale zda sa mi malo sladky, co mam robit? mozem pridat praskoveho cukru trocha a premiesat?
@mizulienka uz si tam dala aj maslo? lebo ak nie tak vyslahaj maslo s cukrom a pridaj krem. ale ak mas jemny praskovy tak prisyp
@katy1979 dakujem Kati, uz som trosku pridala, ale uz nebudem pokusat, je fajny taky aky je.
@mariann2 No, myslela jsem, že když mám nového pomocníka, tak se mi v něm piškot podaří, ale asi si s ním ještě moc nerozumím... Tak jsem ho prostě chtěla zkusit... Mramorák mi chutná, příště asi budu dělat jen ten... Tenhle dort je pro kamarádčiného tátu k narozeninám... Jsem si prostě dala nedosažitelný cíl... No, rýsuje se to zatím tak nějak dobře, ale uvidíme, až se to potáhne... Jestli se to bude trochu podobat...
@mariann2 - krásne
@mamina1978 krásnučké torty
@anibas nádherná @pristela krása
@mizulienka ahoj , to nieje moja torta 😕 len som pomohla alenv aby viela tortičku mirinn2 😅
Ahojte šikovnice....
idem sa pytat niektora z vas robila fifi krhlicku a bola krasna no nepamatam si ktora ste to bola....ani neviem kde by som to nasla...alebo ak ma niektora z vas skusenosti ako urobit krhlicku? dakujem Vam 🙂
@janulkamartinko snad ti to trosku pomoze 😉
@janulkamartinko tu je este jedna fifi
@janulkamartinko a tu este jedna fifi
@janulkamartinko a este jedna ,trosku rozmazana 😢 😖
@janulkamartinko a este fifi 😀 😀
@janulkamartinko tak tu konvičku dělala maca http://static0.asmira.com/photo/47/15547/forum/...
@vecernicci no tato je naozaj najkrajsia 🙂
@mamina1978 je krásná, tady je celá stránka, zkomolila jsem jméno @maca77 https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/marcipan...
@vecernicci neskomolila tu fifi chcela predsa @janulkamartinko
@janulkamartinko http://dorty.artmama.cz/sites/dorty.artmama.cz/...
@mamina1978 já zkomolila jméno autorky 😉
@vecernicci Dakujem Vam ako si to nasla? mam par obrazkov ulozenych a prave som mace napisala snad mi pomoze 🙂 dakujem este raz 🙂
@janulkamartinko zadala jsem do vyhledávače tady na koníkovi krhlička a vyjela mi diskuze o 200 stran dozadu, kde byla i fotka 🙂
ahojte babulky, v prvom rade vám prajem krásne vianočné sviatky 😉 chcem sa opýtať... nemáte nejakú fakt dobrú a overenú čokoládovú plnku? takú, kde nejde ovocie? len čistá čokoládová? aby sa s ňou dobre robilo, aby nevytekala a tak... veď viete... 😉 ďakujem 😵
@jajuuus ahoj ja stale dookola pouzivam tuto cokoladovu vsetci chvalia,je velmi pevna🙂350gr cukor ,slahackova smotana 33% spolu uvarit ked zovrie odstavime,primiesame 100gr kakaa ,poriadne rozmiesat,pridame 150gr rozpustenej cery...vsetko nechame cca 12 hodin vmiesame 1,5- masla trosku rumu,hotovo,davam aj pod potahovku nerobi to problemy 🙂

@alenv ak môžem pomôžem..... 😵