Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky kde ste si teraz naposledy objednávali smartflex? Aby som vedela kde je najlacnejší
@heni79 ale je dostat aj ruzove cukriky, ktore sa nedaju zmyt ,lebo su cele farbene,a ty mas pravdepodobne tie 😖
@mizulienka Luci vymakané 😉
@heni79 ja robim potah len z MMF a je uplne jasno bielucky. Ked nebyvas daleko od rakuskych hranic, pokus sa tam kupit tie americke original. Ja ich kupujem a 300 g sacok cisto bielych stoji u nas v nemecku v akcii 0,99 € bez akcie 1,29€.
@mamina1978 nádherné dielka
@lussy23 dakujem 🙂
@alenv neviem ci ti to este pomoze, uz do tych smotanovych nic nedavam a robim ich vecer pred podavanim...v chladnicke to pekne stuhne a piskoty nasaju este z toho dost stavy tak, ze zmaknu za tu noc a nikdy sa mi nerozdrobili, ked som krajala a prenasala, ani neroztiekli... a vrstvim okruhle piskoty
@evelin116 neviem ako lamps ,ale ja robim z 90 g figurky a zo 180g na tortu s priemerom 28cm a este mi ostane obrezok s potahovania pre deti na mlsanie 🙂
ahoj děvčata, prosím vás jak docílim toho, že mi banán nezčerná, chci udělat ovocné špízy.. stačí to namočit do vody, kde bude třeba vymačkaný citron?
prosím vás a dáte mi recept na osvědčené muffinky, které dobře vyběhnou?
@mamina1978 dakujem
@lenocka23 krasne 🙂 a kde si nasla ten postup prosim 😉
@mamina1978 nech sa paci... 😉 🙂 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=38743&ord...
@lenocka23 dakujem
@lenocka23 prave som tu stranku pozrela a to tvoje auticko vyzera este lepsie ako v postupe 🙂 😀 🙂
@mamina1978 jej dakujem, cervenam sa... 😉 🙂
@alenv tesim sa, ze som pomohla... 🙂
@mizulienka neviem ci je to este aktualne pre tu 17 rocnu , tu je krasna torta aj s postupom 😉
a dekoracia je uplne jednoducha na spravenie
PERNIKOVY DOMCEK video sice neskoro po vianociach , ale ako krasna inspiracia na dalsie vianoce 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=zb_Rpyeldt4@mamina1978 perfektne, dakujem, oni chceli sice pruhovanu, ale tuto si ulozim na buduce je nadherna.
@vlada111 Vladi, nevies, ako by som dosiahla taky odtien zelenej ako na tej torte co si mi posielala, ta bodkovana? nijako sa neviem trafit 😒

@evelin116 áno, keď zmyješ ten ružový cukor z cukríkov (ja ich umývam pod teplou tečúcou vodou), tak cukríky ostanú pekné biele a aj MMF z nich je krásna biela.