Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia1111 perfektne to auto
@mariann2 suprove a tu pistol si robila celu z hmoty?lebo sa mi zda dost velika
@pristela no tak ta sa ti teda super podarila krasna a syncekovi vsetko najlepsie 🙂 a ako sa ti robila ta kriva torta?
@lawli peknucke ty mas tvoje torty take jemnunke
@anibas WI je zabalen pouze do folie a je to 1kg, obj, jsem níže.Dnes mě čeká dort, ale ten musí být ok, je pro tchánovce, jenže oni nemají rádi potah., takže bude čokopoleva a krémem zdoben no klasika, kdyby jste měli někdo tip jak ho nazdobit dejte odkaz, bude to kulatý, popř přihoďte prosím korpus mám formu 23cm, zatím mi chládnou suroviny🙂
http://cukrarske-pomucky.cz/?bdns=1
@mamina1978 ja som kupovala podlozku stvorcovu na taku velku tortu na www.korunaplus.sk 😉
@mia1111 wau tak tomuto sa hovoria hasici,perfektne!ukladam pre inspiraciu je ozaj vydarena🙂
@jakelina no tak to auto je prfektne dokonale
@katulkaaaaaa moc hezký, krásná zelená
@jakelina tak to je dokonalé, fakt se ti super povedlo 😉
@lawli @mariann2 @katulkaaaaaa krásný dortíky jste děvčata stvořily, všechny do jednoho 😵
Holky moc děkuju za Líbí se. Moc si toho vážím, jste zlaté. 😉
@jakelina krasne sa ti podarilo to auto, ja by som to urcite nezvladla tak bravurne 🙂
@katulkaaaaaa perfektna je 🙂
a tu jemoja dnesna, pasikava znova, vobec neviem, ci sa im bude pacit, ale tak snad aspon chutit bude 🙂
@jakelina to auto je ako ozajstne, nema chybu 🙂 🙂 🙂 bombasticke 😉
@mizulienka vždyť je nádherná, proč by se nelíbila??
@jakelina tak som sa mordovala s tymi farbami, nejako som sa nevedela strafit.

Ahojte ,pridávam moje prvé tohoročné tortičky a idem polajkovať tie vaše...čítať vas vôbec nestíham 😅