Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer paráda @anibas . krásnučké @jakelina nádherné bonboniery
@vecernicci to bude tá princezná na Vlásku, myslím, že sa volala Rapunzel. a krásna
@vecernicci no moja mala tu rozpravku jeden cas zboznovala, to sme pozerali stale dookola. U nas sa ta rozpravka vola Na vlasku a dievcatko sa vola Rapunzel. U vas to je asi ta Locika. 🙂 A myslim,ze aj ten chlap sa u vas inak vola, u nas mu normalne dali meno Flyn a potom Eugen. strasne pekna rozpravka. 🙂 a aj torta!!! samozrejme... 😵
@yamahafazer
@mailli holky máte je překrásnééé. můžu na nich oči nechat
@fialka12 ja som robila tortu v tvare 1 ako svoju piatu poťahovanú a teda ja by som sa neodvážila ju robiť ako prvú, ale tým ťa nechcem odradiť 😉 takže ja som to urobila tak, že som si upiekla na klasické plechy 2 korpusy a na karton som si nakreslila tú jednotku a podla toho som vyrezala z tych korpusov 2x tú jednotku, jeden plát išiel na spodok, druhý som vyskladala z odrezkov a ten tretí išiel opäť ten vykrojený korpus 😉 snáď som trošku pomohla 🙂
holky já tu někde četla, že to točící pod dorty, jak na tom děláte prodávají i v Ikee? Já tam v pondělí jedu tak bych si to koupila: KOlik jste za to dávaly?
@alenv je to lacne a super! http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9007...
@jakelina dakujem. No nejdu mi nahravat foto na fb 😠 aj ked kedze je biela ani tam to nie je bohvieako vidiet. Chcelo byto ale lepsi nozik ja som to takym obyc robila a slo to nafigu. Naviac boli 4 hodiny rano tak som bola rada ze som na to este videla 😝
a chystanie do prace? no momentalne trosku depkujem maly ide uz v pondelok do skolky a zacal sa najust pocikavat 1x za den tak zacinam mat strach ci mi ho v skolke nechaju :(. A satnik? no nieco som veru musela pokupit ale stale malo stale som cakala ze schudnem a akosik nic.... len keby na mna nieco aj predavali v tom obchode...
@mizulienka jaj Luci, krásne tortičky. A tie kvietky 🙂
@vecernicci fakt je tá prilba prepracovaná do detailov, paráda 🙂
holky tyto drátky používáte do těch dortů, kdy na konec dáte třeba srdíčko a trčí to z dortu?http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/30-op...
@jakelina to auto sa ti krásne podarilo je perfektné robila si ho podľa nejakého postupu?
@vecernicci tá prilba je ako skutočná
@alenv myslim ze 30-tka je moc tenka take vacsie veci ti to neudrzi a hlavne ked budu tortu prenasat tak ti to bude vsetko sa hompalat na tom nie stat pekne pevne. Radsej trosku hrubsi si kup
@vlada111 uplne nie este mam nejake naobjednavane a tiez pre nas budem robit takze isto nieco bude. Teraz dumam nad tou coko do sutaze aku spravim konencen pre nas skusim ten mascarpone krem 😅

holky jakou používáte potahovací hmotu? myslím kupovanou. já mám chuťově ráda mléčný marcipán, MMF mi moc nechutná. teď pečení moc nedám a nechce se mi patlat s mléčným marcipánem.... používáte některá pravý marcipán?