Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina bozinku nievies ci je medovnik a pernik to iste??? Ja som jej to poradila o par riadkov vyssie 😒 ,
ale tetaz som si neni ista je to to iste ci nie 😅
@mamina1978 je to to stejné, alespoň myslím. Já dělám to těsto co se pečou vánoční perníky 😉
@danciacik jednoduchý tvarohový je jenom ušlehaná šlehačka s cukrem podle chuti a do toho zašlehat jemný tvaroh. Jogurtový dělám ze stužovačem za studena. Šlehačky ušlehat, přidat jogurt, cukr a podle návodu ztužovač. Je tam napsáno na jaké množství hmoty je, tak podle toho to přizpůsobit. Nebo můžeš udělat hrk hrk krém, to se dělá v jedné míse už i s ovocem
Ahojte dievčata🙂 O chvílku bude mat moj synček 1 ročik no a ja mamina by som mu chcela upiect tortičku. Nechcem nič náročne, teda aspon dúfam. Takže predstava je taka: Tortu chcem v tvare jednotky potiahnutú chutnou hmotou a samozrejme plnenu dobrou plnkou, bud parižska alebo nejaka čo by mohol aj drobec....Viete mi poradit nejaký fotopostup ako by som to spravila. S pečením mam zatial iba kolačové skusenosti torta bude prvotina, takže berte ohlad🙂 Vopred velkáááá vďaka. Janka
@eliska22 dakujem
aj vam vsetkym dakujem za lajky a za mile komentare, vlemi ma to potesilo 🙂
ahojte, chcela by som vas poprosit. chystam sa robit tortu pre dcerku a potrebovala by som recept na niaky korpus co je pekne vysoky a nadychany 🙂 dakujeeeem
@vecernicci princezna na vlasku? 🙂
@vecernicci že by Locika?
Dakujem za typ na plnky 🙂
tak a oslava za námi, dort byl chuťově moc dobrý, byl ze světlého korpusu a mramorový a ten teda byl, super!krém z pudingu za studena a se dvěmi másly, gtaké byl moc dobrý, tak jsem ráda, že premiéra vyšla 😉 a v pátek další na další pokračování oslavu pro další část rodiny🙂 Nakonec jsem tenhle dort nepotřela čekoládovou polevou, ale vykroji vrchní kruh na dort z marcipánu a ozdobila WI hmoutou.
@vecernicci to je víla Amálka ne??
@jakelina těsně vedle 😀 je to Locika 😉
@vecernicci tak to ani neznám, takže jsem ji nemohla poznat. To je holt ta domácnost s chlapama. 😀 😀 😀
@jakelina já mám taky samý chlapy, ale kámoška nám to omylem vypálila na dvd, když nám vypalovala Auta 2, tak na to koukám aspoň já 😀

@jakelina veď práve ja som ten pudingový aj tak robila ale v poslednej dobe sa mi vôbec nepáči ☹ a ako robíš tvarohový alebo jogurtový krém?