Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 ja som ich kupovala uz strasne davno, ale myslim, ze to bolo v tortomanii
prosim vas kdyby ste chteli zkombinovat ruze a jednu lilii na svatebni dort kolik by ste udelali růží? lichy (neparny) alebo sudy (parny) pocet? bo v temto nemam jasno dekuji 🙂
@gabka32 obidve poschodia musíš robiť osobitne, teda potiahnuť. do spodného dáš zopár slamiek na výšku torty, tam kde bude druhú poschodie. Ja dávam na to CD-čko a potom na to položím druhú potiahnuté poschodie. Dáva sa to dole dobre a zároveň to nespadne. Ak som sa zle vyjadrila, pýtaj sa 😉
@mizulienka idem kuk. Ja mám doma tri fialové a hrôza
@peroli kdyby nahodou si nesehnala formicku tak to udelej tak velke aby si slamkou mohla delat ty stupliky a pak pracne nalepovat na kazdy dilek zvlast 🙂 tak toto mne napadlo kdyby nahodou 🙂 a slamky mas ruzne velkosti a ty muzes udelat treba ve stylu duplo s tema sirokyma slamkama 🙂
@lenocka23 tortička bude do tomboly...a ruže som chcela jemnejšie,no skušala som novu farbičku a takto to ofarbila,tak som potom urobila gerberky....tak neviem čo z toho dať,čo je krajšie....ako aby sa páčila hlavne asi žene,lebo ked to vyhrá na plese pár,aj tak mužovi je jedno ako to vyzerá 😀
@dajna11 obidve su krasne, nevedela by som sa rozhodnut...ja mam rada gerbery, takze asi tu 😉
boze baby, vy uz vsetky tak drotikujete, ja mam pri vas normalne komplexy 😕 😕 😕
tak kolko tych ruzi 😀 hehe
@hejdita ja ked davam kvety, tak stale neparny pocet, aj teraz som dala 5 ruzi, takze ked budes mat 1 laliu, tak by som k tomu dala uz iba parny pocet ruzi, aby spolu tvorili neparny pocet
@mizulienka aj ja si myslím že asi dám to 😀 😀 ...no ja nie som žiadny macher....málo pečiem tak nemám kde skúšať a ked tak,tak iba detské torty 😀 😀 teraz mi kočky jedia ruže čo mi ostali z minulej torty 😀 😀
dievcence mam na vas otazku, chcela by som uroibt na torte sneh....kokos, ale ako ho tam "prilepim"? ab y im aj nieco ostalo, kym pridu domov
@mizulienka a co tenulinka vrstva kukuricneho sirupu? uplne tenka ??? 😕 😕 😕 😕
@hejdita mam cerveny potah, nebude to na tom vidiet? a neurobi to nic s potahovkou myslis?
teraz ma napadlo, ze mam pipping gel, keby som dala uplne natenucko, kde to chcem a potom poprasila tym kokosom, tak by to nemuselo byt zle
@mizulienka skus navlhcit voodou. alebo ten piping gel
ahoj...pár fotopostupů...třeba se budou některé hodit 😉
http://www.cakes.cz/viewtopic.php?t=941&sid=95f...
děvčata, tak jsem dělala ten krém s mascarpone, přáli si ho zákazníci, ale asi jsem divná, mně ten krém nechutná 😝 😝 mám radši ten s jogurtem, ale náš zákazník, náš pán 😉
@mamina1978 normálně vymodeluju a nechám stát na lince, dokud neztuhnou, z tohodle marc, krásně drží hned, takže si je zakreju folií, aby úplně neztvrdly a mohly se jíst a dám na bezpečné místo tak vysoko, kam děti nedostanou a manža ví, že by dostal přes ruce😀😀
holky sím vas nemate ulozene stranky zvlast malovane torticky? ja mam , ale na celych strankach a ked k tomu sadnem zas presedim pol dna pri tom 😅
@pristela mrkni tady http://www.flickr.com/search/?q=painted cake http://www.google.cz/search?q=painted+cake&hl=c...
jinak já mám dělat do večera tři dorty a sedím místo toho u pc, už bych měla hnout zadkem 😀

@martinex u mňa jednoznačne Smartflex Velvet - krásne potiahneš a z neho vymodeluješ.