Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky poradte ještě někdo s jakou potahovkou se vám nejlépe pracuje a podobá se chutově mléčnému marcipánu
hore este pride 24 sviecok...
@alenv jo jo , vyrezala som na spodnom a vrchny pak do toho polozila , ale kedze boli slahackove, do spodnej som dala spajdle a tu vrcnu som dala na zvlast podnos a polozila na nu, prave preto aby mi neurobilo tu puklinu, robilo sa v pohode . a formu za mrazakom nemam aj tam som kukala 😢 aach jooo
@lusil2005 to bolo dobreeee s tym radielkom, zeby som mala formu aj ja tam hladat 😀 😀 😀 😀
@lusil2005 wow to je iba nahoda, ze obidve torty autickove? 😉 ale krasne, formicka sa ti oplatila 😉
@mizulienka jj nahoda. preto som ju kupila lebo som mala dve take naraz 😀 ale aj tak sa neoplatila 😒 pri takychto "megazakazkach" 🤐
@lusil2005 no to hej, keby aspon 10kg mala 😉
@lusil2005 ja ta aj tak obdivujem ako cez den vies ozdobit tortu...ja cez den max napeciem korpus alebo urobim plnku, ja ked sa postavim k linke, ze idem nieco robit, pocujem iba buchanie a to moji dvaja si beru male stolicky a sup ku mne ku linke a ruky maju vsade, v miske, v slahaci 😕 v muke ach jaaj 😉
ale su zlati no 😀
A takuto svadobnu ste uz videli? opak konzervativnej !!!!! 😨 😅
Zenich spadol z torty !!!
http://www.aldoska.estranky.cz/fotoalbum/inspir...
@mamina1978 uz som to videla 😉 ale nie moj vkus 😕 😕
@mizulienka To je nechutne 😖 ...... tak ako s tymi prstami, co tu nedavno niektora ukazovala. Neviem si predstavit ako to moze potom aj niekto jest. Ved by ma chut presla uz pri pohlade na tanier!!!! 😖
@mamina1978 presne a este ked to je k takej prilezitosti ako svadba 😒 asi to aj svedci o manzelskom pare,alebo mozno iba ja som taka konzervativna 😝
@mamina1978 skôr by som povedala, že je to rozvodová torta 😀
@lusil2005 akú to máš formičku na tú pneumatiku?
ja nemam rada ani moc eroticke tortoše 😕 a to konzervativny niesom .teda myslim 😀
@pristela to ani ja, jednak preto, ze sa mi t nepaci a neviem si ani predstavit jest to.s
@mizulienka no teda ja si viem predstavit že ked je velka bavenica s babami ako to tam je a prdel s tym , ale kedby to mam ja robit ee, isto nie, bleee
Navod ako sa maluje na tortu.................treba aj citat pod obrazkom 😉
http://www.aldoska.estranky.cz/fotoalbum/jak-na...

@jakelina veru charita. Ľudia sú zvláštny, už mohli dať aj 2kg 😀