Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tety moje sladke 😀 rychla pomoc prosiiim- karamelovy krem - salko+maslo moze ist pod potah? kujeem
@pristela ano mozeh 😉
@mizulienka kujem , si poklad !
@katulkaaaaaa Ja diela tejto ženy obdivujem uz roky,ma krasnu,čistu pracu...
@dm1 mně to právě připadalo takový, moc pohyblivý 😀 paní v obchodě se nad tím rozplývala, ale nakonec jsem to nevzala 😉
@vecernicci jj presne moc pohyblive to je 😝 . Ja som si pootm hned kupila radsej aj formu. Ale ten kruh co mam z cieh je ok ten drzi super
@lusil2005 joj dievcata tak vy mate jakych dobrych muzov 😉
@mizulienka aaale de, to je len tym ze ten krem slahava on. keby som to robila ja, by ma hned zrusil ze nech nevymyslam 😀
@katulkaaaaaa super díííky moc
dneska mi přišel mail s recepty a vypadají některé móóc dobře, mrkněte http://www.email.cz/getAttachment?session=%EF%C...
tak ono to nejde vložit, musím to nějak vymyslet 😀
@vecernicci @eliska22 krasna torta, pamatam si ju. @mizulienka dakujem vam, nieco si z toho urcite vyberiem 🙂
@vecernicci mi pisu, ze nie som autorizovana 😒
@vecernicci jéé já bych taky chtěla 🙂
ahojte, kto chcete tu posuvnu formu, tak Vam ju môžem kúpiť a poslať, v sobotu idem do NZ a tam má Orion 2 predajne. 😉

@miciatko @eliska22 @reruna @mia1111 děkuji moc děvčata, zákaznici se motorka taky líbila, tak jsem si oddechla 😉
@mia1111 ten kruhový vypadal takový bytelnější, do toho půjdu určitě, ten obdélníkový si možná koupím taky, když stojí jen 150 korun 🙂