Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja viem , ze neskoro 😀 ale vsak ste toho tolko popisali 🙄 k tej salkovej plnke, ja varim salko vzdy len 2hodiny, tak som si to precitala pred rokmi v recepte a tak aj varim 😅 a vzdy je huste suprove, je zbytocne to varit 3hodky, a isto ho nerobim den vopred, uvarim a pak take neotvorene dam von chladit, potom este otvorim a este strcim na moment do chladnicky, za dve hodky ho mas vychladene 😉 robim to tak vzdy a vzdy je super
holky prosííím máte zkušenost s Roll decor icing? nějaké info? Já si kilo ochutnala jen tak na zkoušku a teda bléé to není vubec dobrý😀
jaká je podle vás nejlepší potahovka.. chut i konzistence.. (kupovaná)
díky moc za dopovědi
teda kilo objednala a pak ochutnala 😀
@vecernicci maaanm Harlekýýn, vypadá božsky
@maya30 krasne a tu cokoladovu by som si veru dala,sacherku milujem 🙂 a ta s tym macko je mila 🙂
@vecernicci
@viera6 Ste mi teda narobili chute :D krasne....
@lucula73 , @katulkaaaaa prekrasne... 🙂
ach, bozinku holky vas docitat, uf 😀 ale hotovo docitane, opáčitkovane, no neskutocne krasne torticky, miestami mi aj sanka padal , že wow 😵 😵
Tiez pridavam jednu uz neviem z akeho dna 😀 zijem v nejakom inom casovom pasme 😀 😀 ste ju uz aj videli na fb, ja viac torticiek nez jednu nemozem robit ☹ tak vzdy slintam na tych vasich a niekedy aj nechapem ako to robite 😝
Dnes jsem se dívala, že Kamila - Pomposo má celkem dobrou cenu na WI http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52055820&tab=0
Já jsem ji kupovala za mnohem víc, ale jenom po kile, teď mám doma Smarflex. Jednou jsem dělala bezlepkový dort i potah, od té doby ne.
jej zienky, dnes bude v televiznych novinach bohus!!!!

@eliska22 táto veľká margarétka má priemer 10,5 cm. Len si neviem spomenúť, z ktorého e-shopu som ju objednávala. Pohľadám a ak nájdem dám ti vedieť. A ďakujem za pochvalu 😅 😅