Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alenv to se mi líbí, jak už tu začínáme mluvit mezinárodně 😀 😀 😀 už se ti tam pletou slovenský slovíčka 😉
@vecernicci to já taky 😀 😀 😀 😀 😀 např. už pořád říká torta, chutí a tak 😀 😀 😀 😀
ja tiez hovorim medzinarodne 😵
Holčiny co by ste dali na 2D tortu pre dievcatko ktore bude mat 1rok ? teda jemu to je este jedno 😀
Kdo tady dělal ten dort s legem už nevím, ale super pomůcka je tady ta formička.
http://cukrarske-pomucky.cz/silikonova-forma-ko...
oni mi povedali , ze ona este nic, tak uvidim , casu mam hoooooooodne 😀 snad ma osvieti 😝
dievčence nemáte náhodu postup na postavičku kulturistu? mám takú objednávku a teda som zvedavá čo ja vymodelujem nakoniec aký hibrid 😀 to už aby som zajtra začala, aby do soboty niečo z toho vzniklo 😝
a ich predstava je aby stál a jednu nohu mal na činke, no pekná predstava 😒 čo som pozerala torty také, tak skoro všetci ležali alebo sedeli 😅 a ako dosiahnem peknú telovú farbu?
@hejdita úžasná 😲 @katulkaaaaaa parádne tortičky @maya30 krásnučké tortičky @pristela - nádherná @viera6 šikulka @vecernicci peknučký koláčik @lucula73 - nádherná @lamps prekrásna tortička
@pristela něco vymyslíš, já už jsem uvažovala co našemu nejmenšímu na dva roky. To jsou samé vláčky, auta a já bych chtěla něco jiného, ale taky mně nic nenapadá - originálního. Jeho baví kostky a puzzle, takové ty jednodušší staví už krásně sám, ale na dort mi to nějak nepasuje. Snad něco vymyslím, nakonec dostane vyřezanou dvojku a bude rád 😀 😀
Taky mě láká ten šikmý dort, ale co na něj???
Babulky, ktoré ste skúšali pravý marcipán(1:3) na poťahovanie, ako sa s ním poťahuje? A ako sa farbí? Dá sa aj vybieliť? Ďakujem za každú radu, idem objednávať hmotu a toto ma láka vyskúšať 😉 .

@alenv ale určite by sa ti podarila, veď na tom nie je žiadna veda. Len upáliš cukor, zaleješ ho šľahačkou a miešaš kým sa karamel nerozpustí. Necháš vychladnúť a vmiešaš do vymiešaného masla