Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 robila som svoju prvu tortu pre bratovho syna. Jeho suseda videla len cast, ochutnala a tak moja tretia torta v zivote je tato - na objednavku pre bratovu susedu 🙂. Hovori, ze ked objedna z cukrarne, stale ma rovnaku chut.
Vsetko nechala na mna, cize zariskovala 😀.
A kolko mam za nu pytat, ani netusim.
@lenocka23 uz robim. Jedna plnka je tvarohova a druha maslovo-pudingova. Ale ako napad je to fajn.
ahojte cukrarky, prosim s akou mmf sa lepsie pracuje, cerstvou alebou odstatou? Ja s nou stale nejako bojujem 😒
@jakelina potahovku vyhadzujes 😨 ??? mnam, ved to je z torty to najlepsie 😅. Uz ako dieta som z tort mala najradsej kvietocky a ozdoby.
@lusil2005 @lenocka23 Jedna plnka modra, druha kavova - dala som do nej 3v1. A pre istotu som volala bratovi, co hovori na to, ze plnka bude modra 🤐
@miri.b Mne sa lepsie robi z cerstvou MMF
kocky aj cierna gelovka tak pekne zafarbi? Rozmyslam,ze malemu urobim pinga z MMF alebo z mliecneho

@abriela taky bych se raději domluvila dopředu. Já třeba nic barveného nejím, potahovku vyhazuju a korpus nebo krém bych barevný nejedla.