Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@artepf ja si modelujem tak dopredu, ako mam cas 😉 teraz som uz mala skoro 2 tyzdne dopredu, jednak to potrebuje poriadne vyschnut a druhy dovod, ze tento tyzden uz by som nestihala...nechavam to na tanieri vo spajzi
@mizulienka díky, no mně to všechno trvá hrozně dlouho, takže musím taky dopředu, ale teda jak píšeš 6 dortů na týden, to jsi teda jiný machr 😎 , mně stačí dva a mám z toho nervy 😕
@mariann2 jaj zlata si 😉 maly
keca sa nezastavi cely den,takze presne 2,2 krat2,2 metra,mame velky rodinny dom ale kuchynu ako na cinziaku 😠 to nasi dobre nevymysleli...ale ak pri peceni zostanem spravim si v pivnici priestory lebo toto sa fakt dlhodobo neda 😒
@mizulienka pevne nervy,neboj zase budu vsetky nadherne 🙂
babenky dajte sem neake valentinske inspiracie ak mate a este niekto tu robil srdiecko s rozkami, len nevie kto a neviem to tu najst, tak ak mate neake este aj tie, dakujem
@vecernicci glukozu ako varis? Videla som nieco take potravinach - asi glukoza,alebo sacharoza 😕 ?
@mizulienka ale vsimas ako je to na tej podlozke na chlp? 😀 len tak tak ze sa to zmestilo 🤐
@lusil2005 perfektna je, sikovne si to urobila.
Luci ty nemas cas na tu tortu na stredu? Nechcem ta zatazovat, iba sa informujem 😉
@yamahafazer jej,akurát snorím na nete mafinky...komu si robila?ja som chcela do školy na meniny dcerke upiecť,ale vobec netuším,ako ich ozdobiť,aby boli univerzálne aj pre chlapcov aj dievčatá 😕
@fodorka potahovka od večernicci super
@vecernicci a ešte mi poradíš ten sirup glukozový robený doma?ako na to? 😉
@mizulienka aku tortu? ja nic neviem 😕
@larah dávala jsem čokoládu na vaření a bylo to pak tmavé dost, je to třeba na tady tom dortu.
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?f...
pekny den prajem ...@vecernicci Jej.... a mne prave priviezli z ciech to mlieko bohemilk, ale je plnotucne ☹ vadi to, uz si aj z toho robila, alebo mam pockat do buduceho tyzdna radsej na polotucne ? Ja som sa uz taaaak tesila , ze to tento tyzden vyskusam 😢 aj ty mas to 400g alebo existuje aj väcsie balenie ? A este jedna otazocka posypavas cukrom alebo.....??? 😕
@jakelina nakukla som na tvoj facebook ...to je teda naaadhera 😵 😵 😵 ........ nenahnevas sa, ak si pre ispiraciu nejake fotky stiahnem ?

holky prosím vás jak dlouho dopředu si modelujete postavičky, teď tady čtu od @mizulienka, že už má taky předem vymodelováno, ale já používám mléčný marcipán. A necháváte je normálně volně třeba na nějakém talíři v ledničce nebo je do něčeho uzavřete? Předem moc díky 🙂 .