Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mariann2 ja netvrdím že smartflex je drahý ja som so smartflexom max. spokojná a ani to nechcem na poťahovanie len som to myslela kúpiť si troška ak niekomu chýba nejaká farba na modelovanie niečoho a nechce kupovať gelovku lebo málo pečie ako ja. Tak som sa len preto pýtala či to niekto už mal
@adka_praha torty boli normalne naplnene ,vrch potrety kremom,nechala som zachladit a poliala coko s cerou spolu roztopene trosku ochladnute....
@lusill2005 moja nemas co obdivovat...ja to ani zdaleka neviem
@lifinka su to 3 casti:
ANJEL
prva je kridla
telo
@anibas nooo keď ty povieš, že je krásna, tak ja som aj spokojnejšia 😀, vážila presne 2 kg. Je to len taká mini tortička pre kamošku, dúfam, že ju aspoň trošičku poteší. A ďakujem za radu 😅 😅 😅 😅
A veľmi, veľmi vám všetkým ďakujem za pochvaly. Ja som už vážne uvažovala, že strhnem celý poťah a ozdobím ju nanovo
baby prosim mate nejaku fintu ked robite figurky cele z hmoty/marcipanu, ked su vacsie, ako mi nesplasknu vlastnou vahou? akoze priklad(nechcem pisat presne aby sa nahodou dotycna osoba nedozvedela), urobila som medveda a do pol dna mal rozplestene brucho, nemal ho pekne gulatucke 😕
@ajka82 najskor si urob iba telicko nechaj vytvrdnut trosku. potom na to hlavu tiez nechaj chvilku zvlast tvrdnut. Ono vela zalezi od hmoty z ktorej robis. ja vacsinou uz robim rovno na seba a postavicky vela nesadaju. jedine svadobne figurky a take veci nechavam najskor nohy potom pridam trup a nakoniec trosku zatvrdnutu hlavu

@lamps krásna je 😵 😵 aká bola veľká ? 😅 dobrá rada: stred kvetu urob do šišky a od spodu strihaj nožničkami z manikúry 😉 😉