Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 co se dá dělat, náš zákazník, náš pán 😝
@pristela minulý rok jsem tu abecedu kupovala za 75, letos podražili 😉
@vecernicci fuj, že sa nehanbíš písať mi to tu!!!!! 😠 😀 😀
@mamina1978 nádherná torticka, hned by som si dala .Si sikulka.
@vecernicci a když budu vykrajovat písmenka, jak udělat, abych vykrájela jen ty potřebná, nebo mám marcipán natlačit do písmenka a vymáčknout? a co z čokolády? děkuji za radu
@mishulle vyvalkas si potahovku na tenko, nechas malinko obschnut , a pak vyrezes z nej zvlašť štvrec do ktoreho vytlacis konkretne pismenko, riadne pritlacis, posuchas po podlozke pak ti zbytok sam odpadne a hmota ti zostane len v pismenku, pismenko vyberies opatrne vud páratkom abo nozikom abo drotikom, alebo slahneš vykrajovacku o stol a pismenko ti vypadne aj same 😀
@mamina1978 mnaaam, vyzera super, dala by som si 😉
@mamina1978 že waaw,to je parádne
@ajka82 roztomilá cukráročka
@vecernicci
@pristela děkuju 🙂
holky co používáte mléčný marcipán, kde ho skladujete, když si ho naděláte víc do zásoby? Musí být v lednici? Tam se mi ho tolik nevejde 😒 . Tak jsem ho dala do sáčků a do krabice do komory, kde máme cca 22 stupňů, ale nevím, jak dlouho ho při té teplotě můžu nechat 😖 . Díky za rady 🙂 .
@artepf podle mně ti vydrží, já ho jeden den udělám a nechám ho do druhého dne na lince odležet a pak s ním pracuju, ale na delší skladování ho mám v lednici, ale myslím, že v komoře to bude ok
@kiya veď je to nádherná Marlenka! @pipka krásnučká tortička @miciatko suprový výtvor @adul67 ďalšie valentínky- nádherné tiež @mizulienka krásnučká @mariann2 krásna valentinska torta @ajka82 jej roztomilá cukráročka, krásne koláčiky 🙂 @adka_praha nádherná @dadka212 Prekrásne dielka, najmä ten had. Na tom balíčku sú tie predmety naozajstné, alebo modelované? @mamina1978 krásnučká. Z čoho je macko? @79zuzana krásne srdiečko @desmodka - krásny pozdrav i tortička @eliska22 zlatá pomocníčka aj maffinky
a tá s murárom je perfiš
@79zuzana prekrásne papuče
@alex21 náááááááádherné
@marci2305 jej tá je krásna
ahojte skúsené pekárky. chcela by som od vás radu, dcérka bude mať 4 roky a chcela by som jej upiect nejakú takúto tortu, len neviem ako tam mám nakresliť tú ariel, aby to bolo také pekné. a čím riediť farby, uschnú pekne? alebo sa mi to bude roztekať? ešte som nikdy na marcipán nekreslila tak neviem.... 😒 dakujem za každú radu 😉

@vecernicci ty brdo ze pindura bars aj srandovneho na 15-tku? 😲