Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci je to cca cena ako u nás 😉
@vecernicci kojím, ale jenom ve dne, malý naštěstí spí celou noc asi od 8 měsíců.
@jakelina prcek taky spal, od půl roku skoro celou noc, budil se na kojení jen jednou, ale v tom roce si asi myslel, že jsem dudák 😀 ale žádný chudák nebyl, na půl roce měl 9,5 kila a to byl až do 7 měsíců jen kojený, i když je fakt, že když se narodil, tak měl 4,6 kila 😉 náš drobek
@eliska22
@adka_praha
@katulkaaaaaa
@kakajka dakujem krásne za reakcie 😵
@vecernicci dakujem 😵
@simasa dakujem 😵
ahojte babenky potrebuje poradit do parizskeho kremu s maslom treba dat aj stuzovac?dakujem.
@stankapk mne sa na pudingu neurobi kôrka ked na uvareny pudig dam potvinovu foliu na tesno,uplne na puging a necham vychladnut.
@1katuska73 aj ja tak robim, alebo posypem krystalovym cukrom.
@1katuska73 naco? Ja robim parizsky krem bez masla a bez stuzovaca v pohode 5 dni vydrzi.
@mizulienka ako, co kde? 😀 teda kolko toho krystaloveho? to som nepocula a znie to dobre 😎
Inak ja som tiez chora a teda des uz druhy tyzden,som zvedava ci zvladnem na vikend torty ☹ bo minule som mala normal kolabs ☹ najhorsie za sa nemozem dostat k dr 😠
babenky moje sladke, tá moja ženska, uz finišujeeeee 😅 snad dnes bude hotova cela, len ci stíha vytvrdnut 😕 inak vcera som sa piplala dlhoooo s jednou pošahanou rukou a dnes som tu druhu urobila za 5minut 😕 nechápem 😕
@fodorka deturence budu mat radost 😉
@jakelina zlatinko , si mi sympatická ako vlastná sestra , ktorú som nikdy nemala-čiže som tvoja rodina aj ja , nie?, v apríly budem mať narodky, poprosím si teda 3 poschodovu tortu, este niesom rozhodnuta ktoru ale uz par vyhliadnutych mam 😀 😀 😀 😀
@pristela dovari sa mi puding a normalne na to posypem krystaovym cukrom a korka sa mi neurobi 😉
baby cimby ste urobili lavu na sopke?
@mizulienka asi piping gel obarvený 😉
@mizulienka piping gelom, len by som ho zafarbila tak "lávovo" 😀
dakujem dievcence, myslite, ze tu sopku mam urobit z puncoviny aleo z hmoty? torta nebude velka a bude tam aj dino aj jazierko, asi iba z hmoty, ci?? 😉
Ahoj holky, potřebovala bych, jestli některá nemáte nějakou inspiraci na dort se žabkama, jednu velkou žábu nechci, spíš si představuju kulatej dort a nahoře pár žabiček 🙂, díky

@mariann2 teď by to mělo jít, já to předtím blbě zkopčila http://www.dortisimo.cz/eshop/39--silikonove-fo... http://www.dortisimo.cz/eshop/39--silikonove-fo... můžeš si tam zadat nahoře vpravo přepočet na éčka