Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@1katuska73 krasna je 🙂
@lusil2005 tak to nepochybuj, urcite sa bude pacit, je nadherna 🙂
@vecernicci ano ja som robila toho gentlemana, preco??? nestiham spatne momentalne citat
Ahojte ja som dnes rano nedobrovolne vstavala o 6.15 , Marianke sa akosi nechcelo uz spinkat 😒 tal doobedu som stihla spravit aj torticku na vikend, namiesto zakuska 😵 Cokoladovy krem a banany,a kakaove piskoty, mnam 😀 Chcem sa vas opytat na co davate torticky, co su to za tacky? A vidim ze davate pod nich baliaci papier? Farba z papiera potom nebude aj na torte 😕 ?
@mizulienka skús ju urobiť viac do výšky, aby mala 5 kg 😉
@rejoice joooj, to je taka zmiesanina.. tusim zelena wiltonka a SGF bitter lemon a asi aj trosku zltej... to som zmiesala uz vsetky odtiene zelenej,co som mala doma 🙂 ale skus si zmiesat zelenu a trosku zltej a bude taka pekna ziariva zelena 😉
inak ta tvoja torta vyzera neodolatelne!! mnam. ja si obalim karton baliacim papierom a potom este celofanom. a ked nemam celofan,tak potravinarskou foliou,ale to nie je take pekne.
@vecernicci krásne tortičk - tie hubky sú rozkošnéééé 😵 😵 😵
@vecernicci díky, uspala jsem ho před hodinou, a teď zase řval, to co předváděl chudáček od 20h, jen plakal, pak hysteráky u prsa, jsem bezmocná, brada se mu rozlízá, místo ústupu, nechce prso, úplně ho bojkotuje, ale jde vidět, že je nervní i z hladu...dala jsem mu flašu s UM (už jsem nevydržela)a neuměl pít, že!Jsem teď navštívila toaletu a pěkně jsem ji objala, asi už vyčerpáním 🤐
@lifinka Tiez si myslim, ze je to sprej, lebo je to krasne rovnomerne odtienovane.... 😵
@lifinka Tak prajem tvojmu prckovi skore uzdravenie..... 😉 To prejde...... viem ako su taketo dni s chorymi detmi vycerpavajuce. Mam to 4 krat vyskusane...... 😅 Ale ked vyzdraveju ..oddychnes si, naberies novu silu.....
Ja si prave vychutnavam pekny vecer - respektive noc...... bez maleho na rukach.Konecne spinka sam v postielke. Snad uz bude bez teploty a bude mi lepsie papat 🙂 .
@desmodka to nic jen jsme s holkama měli takovou diskuzi o pinďourech 😀 😀 😀 😀 tak jsem přemýšlela, kdo ho vlastně dělal, já hlava děravá 😀 vidíš, tak máte ke kafíčku, jak když ji najdeš 😉
@lusil2005 super dortík, modrý valentýn
@mrka2 jé roztomilý kittynky 😵
@rejoice krásná klasika, vezmu si v kauflandu kartonové krabice po ovoci a vyřežu si dna a nařežu si velikost jakou potřebuju a obalím v balícím papíře a nakonec v celofánu a ten nic nepropustí a dá se krásně otřít 😉
@anibas luxusní dortíky 😵 s těma rukama mi povídej, po 7 dortech tenhle týden mám na dlaních mozoly od rozvalování hmoty, taky jsem si žíkala, že už prd vydržím, asi už taky stárnu 😀
@lifinka vydrž, to přejde, já vím, že je to těžký ☹ náš malej na dnešek taky noc proplakal, ale tak srdceryvně,že jsem brečela s ním 😢 a nechěl říct co mu je, jen brečel ☹ přes den je úplně v pohodě a po nocích brečí
@lamps prosím, že se můžu v červnu inspirovat, přesně takovýhle dortík po mně chce kámoška pro malou 😉
@mamina1978 tak to je dobře, že už je prckovi líp 🙂 snad se z toho všichni taky už vyhrabem

Babulky moje, ahojte, idem k vám s prosbou... zdochol mi v nedeľu windows, takže ho technik musel nainštalovať nanovo a prišla som o všetky moje záložky a obľúbené stránky...ak by ste boli niektorá ochotná, kľudne aj cez IP, poslali by ste mi zopár linkov (tie z Flickru nemusia byť) - také tie výber najkrajších toriet a podobne? Nepamätám si názvy tých stránok, tak si ich neviem vyhľadať ☹ . Idem aspoň polajkovať tortičky, dočítam vás snáď cez víkend 😅