Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babenky ako sa prelozi slana torta , neviem neak ziadne najst na inspiraciu
@miciatko ako myslis prelozi? prave jednu robim 😝 . A kuk sem tu je ich veeela https://www.facebook.com/#!/pages/CHLEBOVÉ-SLAN...
@yamahafazer v našich okresných novinách som dnes čítala inzerát,že prievidzské pekárne a cukrárne hľadajú vyučenú cukrárku na pečenie a zdobenie tort....keby si bývala bližšie 🙂
@laarah mne sa nerobilo,ale možno keby som viac krát vyskúšala,tak im prídem na chuť 😉
baby potrebujem SURNE poradit, z kolkych slahaciek mam urobit ten mascarpone krem, ked potrebujem naplnit tortu velkosti plechu, dakujem
Babenky len som prisla oznamit ze plnka z toho mojho ,, PL salka ,, je perfektna 😀 mnam , zas budem mat kilo navyse 😖
@mizulienka a ako je vysoká?.......ak tak normál 7-8-9 cm......tak minimálne z 3,ale to je len môj odhad.........
@dada2007 ja som planovala ze zo 4, len sa bojim, ci nebude treba z viacerych, ale myslim, ze asi nie.
přeji hezký večer
potřebovala bych nutně pomoct...........udělala jsem si čokohmotu a nevím, kde se stala chyba, ale po vytažení z ledničky se hrozně drolí a nejde s ní nic udělat 😒 dá se to nějak opravit nebo je zralá na cestu do odpadkového koše? 😖 už jsem ji dělala a vždycky se mi krásně povedla, tak nevím, co je teď špatně
@mizulienka ja som robila z 3 na tú malého tučniakovú 2 poschodovú....a ešte nám aj dosť plnky zostalo....takže myslím, ked spravíš zo 4 to bude akurát
@lencza ještě by mohlo pomoct přidat pár rozpuštěných bonbonů a nebo přimíchat do hmoty.
Já jsem dnes utahaná, ani jsem nešla cvičit. Něco na mě asi leze. 😝 Potahovala jsem ten zatracený puk, bez potahu váží čtyři kila, než jsem to obarvila a vyválela, tak to byla doba. Ta černá se teda pěkně hnusně válí na takovou velkou placku. Dort má průměr 32 cm. 😝

@vecernicci no super, jsme na stejné notě, budu obj, také tu, až mi děti dají klidu 😝 😅
mléčňák je v sáčku a odpočívá, byl lepivý a tak uvidím za chvíli, co bude potřebovat, zda prohňácnout jen s olejovýma rukama, anebo asi pak přidat cukr, mlíko, že?