Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka krásný dortík a malý je šikovný kluk 😉
Baby,prosím Vás ..ako sa volá ten sprej na poťahovku?aby sa leskla?? dík..
@mizulienka neboooj, Ty to zvladnes a maly je zlaty - pekny chlapcek 🙂
babyyyyyyyyyyy............môžem dať čoko plnku pod poťah????????
@mizulienka ten nemo nemá chybu, se synovi nedivím, že by si ho radši nechal 🙂
@simasa dakujem, je zlaty, ale ma zato aj rozky 😉)
uz bude ako je 😀 😀 sa tesim na buduci tyzden mam iba 1 tortu poschodovku a to iba pasikavu, takze ziadne modelovacky 😉
@mizulienka krásna torta, aj model je chutný 🙂
@mizulienka juj verím ti, ja som sa tak bála včera orezávať. Manžel mi nakreslil sovu a ja som ju vystrihla a podľa toho som orezávala. Boli si už pre ňu a boli veľmi spokojní, len sa bojím, či bude chutiť.
Inac pisete tu zasa o tej varenej coko plnke - tak ja som ju prosim pekne vcera dotentovala. Vy ju fakt az varite? Mne teda ani nevrela a aj tak sa mi ta cokolada pripalila.
A dakujem vsetkym za pochvaly.
@mizulienka no veď ani ja, preto zasiahol môj manžel dizajnér 😀
@simasa ja som tiež zbadala v recepte že v pískacom alebo s dvojitým dnom a až mi zle zostalo, lebo taký doma nemám.......a pak ma padol pohlad na hrniec, čo mám na polievky, guláš či varené koleno , čo mi muž kúpil v Ikei....je tam síce vedený ako zavaraninový, ale je úúúplne super......tak som to skúsila a supéééééééééér.......absolúúúúútne sa to nepripálilo 😵 😵 😵
@mizulienka
@dada2007
baby, ale ja som to tiez robila v takom hrcni - mam celu sadu s takym hrubym dnom a ono mi to neprihorelo zo spodu, ale proste pre tu cokoladu to bola moc vysoka teplota a ona sa tym trocha spalila. Neviem, co som pokaslala, ale nabuduce (ak nejake bude), tak tam tu cokoladu pridam az nakoniec.
@lusil2005 nadherne nadherne nadherne 😉
@iwulka23 napr. tento ale este je jeden taky vacsi ale ten som teraz nenasla http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/farba-spr...

@ikula2 jej krasne moja srdcovka ta bielo cierna aj ja sa na nu chystam stuzka uz je doma 😵