Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer si říkám 😀 já jsem dneska nepoužitelnááá 😔 😝 korpusy na stole, šlehačka sražená, krém další žádný...bléééééééééé
a pak vše mixovat anebo jen zamíchat s tím tvarohem a tak?(pribiňáčkový krém)
ahojte, nádherné tortičky pribudli, niečo som si pozrela, zvyšok trošku neskôr.
Ja som mala tento týždeň oddychovku - len 1 tortu, ale dala mi zabrať, lebo celý týždeň som mala behačky, vybavovačky, k tomu vo štvrtok od rána do večera nebola v našej dedine elektrina, tak som nemohla ani krém robiť, no nič, tak som aspoň kvietky vtedy robila.
Torta bola pre kamoškinu mamku, ktorá má strašne rada astry - no poviem vám, naživo som žiadne astry nevidela, tak len na nete som si našle najaké obrázky a podľa toho robila 😀 ... inak každý lupienok je na drôtiku, len kytičku som robila 10 hodín vkuse 😝
No a minulý týždeň som mala tiež len jednu - na spoločnú oslavu narodenín - chceli mať polovičku ozdobenú na červeno a druhú polku na modro
babulky moje, dakujem vsetkym za lajky 😉
chcem vas spytat, baby mate niektora torticku na mapke na TOMe???
nebojite sa, ze vam pride najeka kontrola? alebo mozte mat popri materskej nejaky prijem?
dorty nadherné 😵 😵 😵 je jich nespočetne množství a mne už to i chybí 😀 zatim, ale si musim oddechnout 😉 dat tomu všemu čas 😉 😀
vy samozřejmě pokračujte 😎 😵 já se budu kochat 😉 😀 😀 😀
@mizulienka no ja ju mám už druhý rok ...
prejeme krasny vecer.chtela bych se zeptat,zda nekdo nevite recept těsto a jak to udelat doma trdelnik??dekuji.
holky akurat som zarabala čoko mmf z bielej cokiny, a ak by to niekoho zaujimalo 😀 200g už umytých cukrikov Rubino 250g čoko, do toho 5lyžiciek smotany 1lyzicku masla a cukru mi to zožaralo len nejak 800g 😉
ted idem skusiť tu čoko plastelinu 😕 som zvedava ci ten sirup co mam na to moze ist ale bojim bojim 😕
@mizulienka zarabat si doma popri materskej mozes do istej sumy rocne/uz neviem kolko/ ale musi to byt "náhodný"predaj , nie ze nieco vyrobis a opakujes predaj toho "isteho" priklad- mozes vyrobit a predat stolicku , ale iba raz za ten rok 🙄 druhu stolicku uz musis preddat druhy rok 😀 myslí sa tym vec nova nie bazarovy predaj, ale s tortickami doma nesmies obchodovat isto ani keby si len jednu za rok upiekla 🙄

@lifinka slahacka sa ma slahat vychladena lebo ked je moc "tepla" moze byt problem ju vyslahat