Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky, co "pečete" nebo spíš vyrábíte i slané dorty, jak si určujete cenu? Taky za kg jako u sladkých dortů? Myslím, že jsem tady naposledy u @lusil2005 viděla slaný půllitr, prosím tě, jestli jsi to měla "na kšeft", kolik sis za něj řekla, jestli to teda není tajné 🤐 ? Vypadal skvěle a taky by mě moc zajímalo, jak se dá vyrobit ta etiketa, vypadá fakt jako skutečná 😎 😵 . Dííík moc za radu 😵 😵 😵 .
@anibas No ta snehova je genialna 😵 😵 😵
napadlo by vás použít krimpl.kleště i okolo dorty na spodku??? jsem teď našla jeden videopostup na (si myslím) moc pěknej dortík pro holčičku i se SUPER postupem na figurku a řekla bych že i celkem dost lehkým postupem!!! hrozně se mi třeba líbilo jak té postavičce vyrobila botičky a ponožky.. nebo jak udělala úsměv a vlásky..
ROZHODNĚ SE PODÍVEJTE.. VÁŽNĚ TO STOJÍ ZA TO 😉
@dm1 to jsem si taky všimla.. když si vemeš hned na začátku jakou hroudu tam má a po obarvení z ní vyválí jen takovouhle placičku... to musí být tlustý jak pra*e 😅 😅
ale ten postup na tu panenku/vílu se mi fakt moc líbil.. akorát ty křídla se mi nelíbily 😝 strašně tlustý 😒
jinak mě by ti kleštičky na spodek asi nenapadlo použít...
@peroli jj ako napad to bola mila torticka a pekne ukazane co a ako pre zaciatocnika. Inak to kliestikovanie dole je super rychle a efektne a dokonca to pouzivam aj ked necham viac hmoty na spodu napr. pri vlacikovy tomasovi tak aby to bolo pekne ukoncene ta plocha tak to okliestikujem
@mamina1978 napísala som 😝
@mizulienka .... niečo elegantné .... možno tie ruže na vrchu by som už nedávala 😉
@dm1 no ked je to trapenie je to des 🙄 drzim palcoky !!!! daj si špáratka na oci medzi viečka 😵 😵 😵 ja zas šijem a dnes to musim dokoncit bo zajtra je uz plán iný 🙄 a teda dnes sa mi nedariii , jaj , ale aspon že napady su. a s tortickou jaaaaj to nemaj strachy 😀 ta v nej neprekonam , nejak tento víkend nemam chut na detske 😕 by som chcela taku uuuplne cistu a len jeden kvet na nej, alebo kyticka kvetov na boku 😵 aaach
@kleopatris krasna z coho su tie "gule"? z vlacika?
@njonja asi som uz neskoro citala tu je jedna taka
@njonja aj tu malovana...... 😉
@vlada111 dakujeeeem, to bolo krasne ako si sa snazila..... 😵
baby zasa ste tu mali nocn co ste tolko popisali, sak ja aj korpusy musim ist piect, ale ine som vam chcela napisat, ze zrazil sa mi parizsky krem a viete co som pridala trochu oleja a preslahala a on je uplne hladky
@dm1 dík moc 😉 a ještě mě napadlo, jestli je hodně blbý, udělat to slané pivo ve čtvrtek večer, když v pátek to musí manžel hodit kolegovi do práce a oslava je v sobotu? To aby to v tu sobotu celý snědli, ne? A hlavně přemýšlím, jestli má vůbec cenu kolem dávat ozdoby ze zeleniny, aby do soboty nebyla celá zvadlá, ale nevím, jak jinak to udělat 😖 . Jak nejdéle dopředu si takový slaný dortík vyráběla? Moc moc dík za rady 🙂 🙂 .
@lucka_o nerobila som tu plnku, aj ked som dala recept. Robim casto sviezi tvarohovy krem od judit - tvaroch, puding, maslo a davam tam jahody.
Pribinacikovska plnka je podobna, len jemnejsia (tvaroch, smotana) cize podla mna mozes dat lubovolne ovocie. Jedine co som sa tu od kočiek dozvedela, vraj tvaroch a kiwi nejde k sebe.
Kočky všimli ste si, že na TOM je už 31 i-schopov s cukrárskymi potrebami? Ty kokso, ..........

@dada2007 lebo ja som ho už robila,len som dala vanilkový cukor a myslím,že s tým strukom by mohol byť výraznejší..... 😉