Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer
@bzucinka2
holky děkuji Vám,
teď mi přišel 5kg balík 😀 mám radost, jak malé dítě 😅
koupila jsem si tohle asi 3odstíny používáte někdo???
http://www.eshop-lilie.cz/detail.php?zbozi=3255339
@lifinka to nepoznam
holky a s kolika pudinku a mlika mam udelat krem pul litru mlika 2 pudinky a 2 masla
@jakelina
@yamahafazer
ok, chci právě udělat na dort tečky a než bych to nakuličkova, jako špendlíkové hlavičky asi by mě kleplo 😅 použiji to místo bílkové polevy.
@lifinka to je dobry napad to je potom dobre ked to neroztopi hmotu a ako to chuti?
@yamahafazer jdu to ochutnat 😅
@yamahafazer sakriš to je dobré, takové sladké, příjemné...jen je tam na štítku,-může to ovlivnit pozornost u dětííí 😕 ale když tam toho nedám kvanta...
@yamahafazer je to na psaní i textů, tak snad to ni hmotě neudělá ☹
@lifinka vždyť to snad nejí každý den, já to nejím vůbec, potah vyhazuju 😝
Christmas Red Icing Color
Koncentrát gelové potravinářské barvy splňující směrnice EU. Hmotnost balení 28 g. Barva je určená k barvení jakýchkoliv cukrářských hmot - krémů, glazur, gelů, těst, modelovacích hmot - tzv. na párátko. Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu.
Složení:Složení: cukr, kukuřičný sirup, E422, voda, E110, E122, E1442, barvivo E110,E406, E202,barvivo E102, E330, E311c.
Upozornění: E110, E102, E122 - může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí!
@mizulienka ja som s nim robila a presne tak to smrdelo 😉 .V kreme to krasne vonia, ale ja som tam dala aj ten struk vyvarit 😉
@mamina1978 už som sa zľakla 😀 Hoci som na materskej, dúfam, že čo to z nemčiny ešte viem. Ja som študovala rok vo Viedni na univerzite 😅
@vlada111 nelakaj sa, si este stale v super forme 🙂 😉 Aj ked sa hovori , ze mozog na materskej dovolenke mäkkne 😀 😀 😀
A ja mam deti 4 😝 😅 😅 😅 😀 😀 😀
Ale dufam , ze mne nezmäkkol, lebo pracujem stale aj popri materskej 😝 😝 😝 🙂
@mizulienka juj Luci veru neporadím ti. A tie z dovolenky som ešte neskúšala. A keby si trošku rozmiešala s cukrom a ochutnala tak?
@mamina1978 obdivujem každú ženu, čo má viac ako jedno dieťa 😀 A teda u teba klobúk dolu 🙂 Chceli by sme tri, no ale pri jednom sa nám to hovorí ľahko 😀
@larah - no na meno sú podľa mňa ideálne, ale na taký dlhý nápis by boli veľké...teda ak by mal byť nápis v 1 riadku. Na výšku majú 2,2cm a na šírku ako ktoré, niektoré sú širšie 2,2cm, niektoré majú do 2 cm, niektoré len 0,7cm (veľké i), "S" má 1,5cm... no je to rôzne.
Ja som písala na jednu tortu všetko najlepšie s touto abecedou - kurzíva: (je to také elegantnejšie podľa mňa) http://www.sikovnamama.sk/sikovnamama/eshop/5-1...
Takto to vyzeralo: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=23845201...
@vlada111 je to sice velmi narocne, preto som zacala relaxovat a po nociach ako therapiu piect... 😀 😀 😀
Nastastie mam dve väcsie deti a dve male, takze sa to v celku da....su vsak dni, kedy uz neviem co skor , ale aj take pohodove dnicky sa najdu, tie si potom vychutnavam. 😵
A oddychovat mozem, ked budem stara 😀 😀 😉
@mamina1978 tělo má jít do hrobu zhuntované a já si taky říkám, lepší se opotřebovat než zrezivět 😀 😀

@lencza A určitě bude mít aspoň 3kg..