Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte
vy píšete toľko akoby ste ani nepiekli 😀 😀
tak ja som teraz prebehla tie súťažné torty... ja neviem ale veru takúto víťaznú tortu by som netipovala 😕 😕 veď tam je kopec krajších tort .... @anibas tá tvoja patrila určite k favoritom súťaže a tiež kopec ostatných .... no asi to fakt treba brať tak že nie je dôležité vyhrať ale zúčastniť sa 😒
@ajka82 pridaj do fialovej wiltonky trošku ružovej .. bude krajšia 😉
lepi na ruky a ked to chcem vyvalkat tak sa mi to prilepi o dosku a cele rozpadne..co je to z pravej strany ja som amater 😀
Mam pre vas jeden napad ako ozdobit zajacikov z formicky na pecenie. Prave dnes rano mi mm doniesol z nasej najoblubenejsej cukrarne tychto roztomilych a veeelmi chutnych zajacikov 😵 🙂
Musela som tychto troch zachranit , aby som ich mohla potom aspon odfotit ako inspiraciu.
Cesto je velmi podobne ako na muffiny ,su obliaty riedsou bielou cokoladou. Ocka, uska , nostek a fuziky su zdobene mliecnou cokoladou a na spodku akoby travicka je na zeleno zafarbeny kokos.
Inak zafarbeny kokos robim aj ja casto..staci len kvapka potravinarskej farby, ale naozaj len malicko a kokos je zafarbeny na akukolvek farbu.
Tak , a tu su ti chutnucky...... 😵 😵 😵
holky ktore nieste na Fb a nevidite : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1881504... 😀 ja bych casopis kvoli tomu tiez nesla kupovat 😉 no a ta kabelka predsa tiez nebola oblievana ale coko hmota so sirupu, a tie kamila v diskusii pod pravidlami pisala ze moze byt aj coko mmf, jasne sa jej tam na to holky pýtali 🙄
ale co uz, aspon kazdy zabudol na chvilku na cenu vajíčok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katulkaaaaaa esteze pises ze to je pre tomasa ja by som inac zabudla ze moj muz ma meniny 😀
@katulkaaaaaa Kati SPOLU maju 3,5kg? wow ako dokazes 3D tortu urobit taku malicku? ja sa to fakt asi nikdy nenaucim...no dalsia vec je, ze nie len malu, ale ani 3D 😀 😀 😀
krasne su obidve 😉
@enya00 tady ta hmota se špatně barví, musíš přidávat opatrně barvu, když jí dáš moc, tak se bude drobit a rozpadat. Jedině rozpusť pár bonbonů a opatrně přidej do té obarvené hmoty, ať se nespálíš a propracuj znova, aby to bylo zase vláčné a nerozpadalo se ti to.
Nejlíp se barví, když dáš k bonbonům barvu hned jak rozpouštíš v mikrovlnce a pak přidáváš cukr.
@mizulienka vždyť jsi dělala pejska a jaký byl povedený 😉
@jakelina haha no tak ten urcite, chudatko, ani pes ani potkan 😀 😀
@mizulienka ja neviem ako luci ved ta vecsia je z 10vajec a ma len 2,5kg mensia je z 4 a ma kilo....a dakujem 😵
@katulkaaaaaa mojinko to ake cesto pecies, ze 10vajec+plnka +potah a 2,5kg 😕 😕 😕 oci mi vypadli 😕 ja mam z 10vajec 5-6kilove 😕 ale rybky su to kraaasne 😵 😵

@miciatko tak sa mi to lepi 🙂 som sa sekla..ale strasne,neda sa mi stym nic spravit ☹